Нечовешко е да искаш да изкарат дете от Противошокова зала,

...
Нечовешко е да искаш да изкарат дете от Противошокова зала,
Коментари Харесай

Пошегувах се за министъра: Мустафа Емин отрича да е парадирал с положението си

Нечовешко е да искаш да изкарат дете от Противошокова зала, с цел да влезе твоето, и още повече, че то е по-зле. Никога не е ставало въпрос дете да излезе, с цел да влезе моето. Това сподели Мустафа Емин, един от съветниците на министъра на защитата Тодор Тагарев, във връзка абсурда с " Пирогов ". 

Припомняме, че за случая оповестява дългогодишна здравна сестра в лечебното заведение Неда Диманова във Фейсбук профила си. Според описа на сестрата съветникът на Тагарев е дошъл в лечебното заведение с детето си, като се е държал " надменно и скандално ". Освен това той изискал да извадят от детска шокова зала дете в потрес, с цел да влезе неговото. 

В ефира на Нова телевизия Мустафа Емин описа, че детето му си блъснало челото в ръба на масата. От поликлиниката в Люлин ги пращат в " Пирогов ".

" Наредихме се на опашката. За близо 4 часа минахме през 4 кабинета. Разговаряхме с доктори. На детето са направени 7-8 шева ", изясни той.

По думите на Емин въпросната сестра не е била очевидец на събитията. " Тя преразказва и преувеличава ", съобщи съветникът на Тагарев. И добави, че на една от регистрациите в " Пиргов " се е пошегувал като е употребявал името на министъра на опазването на здравето. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР