Нечленуващият в парламентарна група депутат Радостин Василев настоя да бъде

...
Нечленуващият в парламентарна група депутат Радостин Василев настоя да бъде
Коментари Харесай

Заради SMS от Лена Бориславова: Радостин Василев поиска прекратяване на заседанието в НС

Нечленуващият в парламентарна група народен представител Радостин Василев настоя да бъде прекранено пленарното съвещание поради получен SMS от Лена Бориславова, заяви БНР.

" Да прекратим днешното съвещание, тъй като желая да ви покажа какво известие получих от Лена Бориславова преди малко. Тя очевидно си мисли, че може да написа на мен, както на Борисов и на Деси Атанасова ", сподели Василев и прочете SMS-а: " Тъкмо да си помисля, че не може да паднеш по-ниско и хоп - намираш нови дъна. Нищо. Ще изчакам, ще си липсващ ".

" Така ли изчезна Алексей Петров желая да попитам ", сподели по-късно самостоятелният народен представител.

" Вижте ми известието! Как може да ме заплашва някаква жена със известия. Сега ще подам сигнал против нея в прокуратурата. За доста по-малко нещо аз съм обвиняем сега, без да застрашавам никого. Как тъкмо ще изчезна аз? Това към този момент ще си го пояснява съдът. Сега ще разберем ", съобщи той.

Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова наложи наказване на Василев.

" Обяснете на господин Василев, че една жена може да заплаши единствено друга жена. И е доста необичайно, че той се усеща застрашен от една жена ", реагира Искрен Митев от ПП-ДБ.

Парламентът удължи работното си време до 15:30 часа.

СНИМКА: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР