Неадекватен, дрогиран и нагъл, избранникът от ПП размаза камерата на

...
Неадекватен, дрогиран и нагъл, избранникът от ПП размаза камерата на
Коментари Харесай

Ицо Хазарта посегна на журналист пред НС, размаза му камерата пред очите на НСО

Неадекватен, дрогиран и безочлив, избранникът от Политическа партия размаза камерата на кореспондент, след това даде поръчково изявление и избяга като плъх в стаята си.
Друсан до козирката, депутатът Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, развъртя шамарената фабрика и посегна на публицист пред входа на Народното събрание. Вместо да му щракнат белезници, гардовете на НСО индиферентно гледаха по какъв начин повярвалият си национален трибун удря репортера Стефан Курдов и безусловно му избива камерата от ръцете. Човекът е в потрес от случилото се и незабавно е потърсил помощ от намиращите се наоколо униформени, само че очевидно депутатският имунитет на рапъра е изплашил чиновниците на реда и те са си създали пас.
От оповестено в обществените мрежи видео се вижда, че физиономията на Петров е необичайно разкривена, зениците – разширени, а погледът – като на човек, използвал неразрешени вещества. Казано на национален език, биячът с депутатска карта очевидно е на черешата и не може да дава отговор за дейностите си.
Кадри в обществените мрежи потвърждават, че сътрудника Курдов с нищо не е провокирал Хазарта. Той просто е интервюирал политиците какво мислят за датата на националния празник. Преди “депутата Христо ”, на въпросите му възпитано отговаряха разнообразни парламентаристи, в това число и водачът на “Промяната ” Кирил Петков.
Ако има нещо по-скандално от това народен представител да бие публицист е, че изцепката на Ицо става тъкмо до момента в който пленарна зала гласуваше наказванията за наркомани и биячи в Наказателния кодекс.
Слухове, популяризирани от политически съперници и улични врагове на Христо Петров, споделят че той обичал да си пазари прахообразни субстанции в транспарантни, найлонови пликчета от престъпно проявено лице на бул. “Сливница ” в столицата.
След като си изля експанзията над сътрудника Курдов, Ицо Хазарта се курдиса в централното предверие на Народното събрание и даде уговорено, най-вероятно поръчково изявление. За комфорта му се грижеха две служителки на Политическа партия, които бяха отделили периметъра. Това обаче не оказа помощ изключително. Без забележима причина Петров прекъсна изказването си с цел да нападне (този път словесно), други кореспонденти, които по същото време обикаляха коридорите. В замъгленото му (незнайно от какво) схващане се породи съмнение, че сътрудниците го тормозят, и той стартира да ги ругае.
Той отхвърли да даде пояснение за какво е нападнал публицист пред Народното събрание и вместо да се извини, позорно избяга в стаята на групата си.
За сведение на Министерство на вътрешните работи желаеме да напомним, че депутатският имунитет не пази избранниците от арест за безчинство, не им разрешава да вървят друсани та работа, нито да пребиват почтени хора. Очакваме реакцията на вътрешния министър.


Източник: Crimesbg.com
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР