Не зная с какви средства ще се води третата световна

...
Не зная с какви средства ще се води третата световна
Коментари Харесай

Путин заговори за третата и четвъртата световна война и обяви с какви оръжия ще се водят

Не зная с какви средства ще се води третата международна война, само че четвъртата ще се води с камъни и дървета. Така президентът на Русия Владимир Путин отговори на въпрос за третата международна война по време на трансформиралата се в традиция тв " Пряка линия с Путин ". Тя трае няколко часа и продължава и сега. Бяха декларирани над 1,7 милиона въпроса към Путин.

Руският президент в действителност цитира популярно изявление на Алберт Айнщайн. Той добави, че трета международна война ще бъде пагубна за човечеството.

" Нямаше световни спорове, тъй като в света сред водещите страни бе открит стратегически паритет ", сподели още Путин. " Колкото и неприятно може да прозвучи, аз ще кажа, че страхът от взаимното заличаване играеше сдържаща роля и заставяше военните страни да се почитат една друга ".

Той увери, че с разработваните сега бойни системи в Русия ще бъде обезпечен подобен паритет и в бъдеще.

По мотив риска от начало на дейни бойни дейности от украинската войска против Русия по време на международното състезание по футбол, бележит от писателя Захар Прилепин, Путин съобщи: " Надявам се, че такива провокации няма да има, само че в случай че това стане, то ще има доста съществени последствия въобще за украинската държавност ".

Запитан за внезапното утежняване на връзките мужду Русия и Англия около " случая Скрипал ", Путин показа: " Ако против семейство Скрипал бе приложено бойното отровно вещество Новичок, те щяха да бъдат мъртви. Слава Богу, това не се случи ". Той добави, че до момента в който съветските управляващи не бъдат позволени до следствието на случая, този случай " мъчно може да се разяснява ".

" Много бихме желали да ни дадат опция за достъп най-малко до нашите жители, и до Юлия (Юлия Скрипал е съветска гражданка) в съответния случай, и да ни дадат опция пълноценно да участваме в следствието ".

Владимир Путин посъветва милиардера Роман Абрамович, на който към този момент отхвърлят виза за Англия, и другите съветски предприемачи в чужбина " да съхраняват приходите си в Русия и да ги насочват към развиването на съветската стопанска система ".

" Какво вършиме, когато не знаете какво да се прави ", бе първият от серия къси въпроси. " Старая се да намеря решение ", отвърна Путин и добави, че цената на грешките е доста висока.

Запитан кой е най-хубавият съвет, получен от татко му, Путин сподели: " Не неистини ".

На питането по кое време е повярвал в Бог, президентът уточни, че за него това е доста персонален въпрос, като изрази мнението, че " всеки човек се ражда с религия в Бог ".

Путин уточни, че като държавен глава му се постанова да жертва персоналния си живот. И добави: " Което се компенсира от това, че помагаш на милиони хора да живеят по-добре ".



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: Канал 3
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР