Не знам защо ни замесват с Путин, войната и всички

...
Не знам защо ни замесват с Путин, войната и всички
Коментари Харесай

Катя и Здравко от „Ритон“ в паника от бойкота на концерта : Не знаем защо ни забъркаха с Путин


" Не знам за какво ни замесват с Путин, войната и всички ужасии. Ние сме актьори, не се занимаваме с политика. Разбира се, че като естествени хора не поддържаме войната, само че е безумно да ни вкарват в сходни спекулации на тематика Путин и политиката му ", показа пред вестника Катя от дует " Ритон " малко откакто в обществените мрежи се развихри същински скандал във връзка идния им концерт в зала 1 на НДК.

Противници на протичащото се в Украйна се заканиха да попречват присъединяване на концерта на родения в България съветски артист Филип Киркоров, който не крие поддръжката си за съветския президент Владимир Путин. Протестите против допускането на Киркоров в НДК започнаха да се провеждат, откакто по Българска национална телевизия бяха излъчени реклами за концертната демонстрация. На визитките артистът анонсира 45-годишния празник на дуета.

" Това, че Филип Киркоров е направил анонс на концерта, не значи, че ще взе участие . Филип няма да пее в НДК. Той е наш другар и постоянно ще бъде по този начин, по тази причина е обикновено по някакъв метод да бъде част от този наш празник. Ние в никакъв случай няма да се откажем или отречем от Киркоров без значение какво се случва в Русия. Обидно е на прага на нашия концерт да ни замесват в сходни интриги ", споделя още Катя.

С подред нея в никакъв случай не е имало публично известие от тях, че Киркоров ще посети България и ще взе участие в концерта им в НДК. Затова и артиста го няма в формалния афиш. Всичките спекулации са произлезли само от анонса за концерта, излъчен по Българска национална телевизия.

" Артистът Филип Киркоров е част от нас и творчеството ни. Но това по какъв начин ще го замерят на наш концерт е неуместно, просто тъй като той няма да бъде там. Някой се е измислил конспирация, в случай че ние в никакъв случай не сме разгласявали сходно негово присъединяване ", прецизира Катя.

Реакцията в обществените мрежи след излъчването на клиповете по Българска национална телевизия обаче е светкавична. Различни музиканти и актьори се изрекоха какъв брой неприемливо е идване на Киркоров в България в сходен миг и присъединяване му културно събитие. Причината е, че артистът минава за непосредствен на Путин и утвърждава политиката му.
" Принципно е непоносимо да се канят всякакви другари на Владимир Путин, което също е национално изменничество ", пръв се изрече Васко Кръпката.

Само за часове обществените мрежи прегряха от мнения, ориентирани против Киркоров. Бяха препоръчани разнообразни хрумвания за пропадане на концерта, в които се разисква обсада на входовете на НДК, изкупуване на билетите и офанзива по сцената с яйца и домати.
Катя и Здравко не прецизират дали в миналото е имало концепция Киркоров да гостува на концерта им и след това са трансформирали решението си. Певецът с двойно поданство е непосредствен на дуета от началото на кариерата им, въпреки няколко години да бяха в доста неприятни връзки. В основата на абсурда се оказа Кичка Бодурова. По време на именитото присъединяване за звездите във " ВИП брат " Катя и Здравко споделиха, че Кичка лъже за присъединяване си в известния хотел " Сизър палас " в Лас Вегас и тя в никакъв случай не е пяла там. По време на изявление обаче Киркоров загатва, че е посещавал въпросния концерт на Бодурова. Ритонците се наскърбяват на своя другар, че не ги е подкрепил в обществения спор, и с години даже не му подвигат телефона. След това се сдобриха.

" Не бяхме скарани, нищо не се случи, само че когато шоуто отива в живота, ние си играем функциите. Когато вие играхте ролята на " ВИП брат ", аз дадох едно изявление и не се показах вярно. Обидихме се един на различен и по този начин не си говорихме четири години до този миг ", обясни Киркоров недоразумението и се извини на дуета преди година. От тогава Катя, Здравко и Филип постоянно се виждат, а през лятото звездата им гостува в България.

 Филип Киркоров

Филип Киркоров

Все отново ритоцните не стоят настрани от неговата обществена поддръжка за съветския президент Владимир Путин.
Заради политическите си възгледи Киркоров към този момент се скара със своята някогашна брачна половинка Алла Пугачова, а доста от почитателите му се обръщат против него. Преди време те го приканиха да разкрие бил ли е чест посетител на президента в първокласното му имение, в което се твърди, че преди войната са проведени празненства за защити доближени на президента.
" Радвам се, че нашите възгледи съответстват, единствено човек с " необятно отворени очи " може да оцени обстановката! Смелостта на същинския водач е да не се крие зад тила на младежите и децата. Вчера имаше унизителна провокация. Чрез своите апели хората бяха доведени до нарушение на закона, без да мислят за последствията от ориста си. Глупаво е да чакаме, че мечката ще бъде кротко куче, което ще му хвърля снежни топки и ще предизвиква погроми. Живеем в свободна страна, където всеки има право на своето мнение, а обществената поддръжка на нашия президент е единствено дребна признателност за доверието в бъдещето ". Това разгласява Киркоров след експлоадирането на войната, съпроводена от фотография на артиста с Путин. Преди това той прикани " да не се разклаща лодката ", а всички руснаци да се сплотят към " нашия водач ".
След абсурда към неговото присъединяване на концерта на дует " Ритон " даже почитателите му в България показаха съмнение, че надали скоро Киркоров ще пристигна още веднъж у нас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР