Не знам колко българи се усетиха през 2007 г. като

...
Не знам колко българи се усетиха през 2007 г. като
Коментари Харесай

Билката бабини зъби ни избавя от висок холестерол, хипертония, аденом на простатата при мъжете, мастопатии при жените, на шипове, дископатии

Не знам какъв брой българи се усетиха през 2007 година като членове на Европейски Съюз, само че сигурно мнозина се усетиха по-здрави с помощта на една билка. Някои захвърлиха патериците след отшумяла коксартроза, други посочваха белезите на незарастващи дълго рани, трети се хвалеха с прилив на сила, като че ли имаха второ сърце.
И всичко това, откакто разказахме в „ 24 часа “ за лечителя Борис Николов и неговият препарат „ Боралин “, в основата на който е извлекът от билката бабини зъби.
През това време Борис Николов съумя да прегледа у дома и да усъвършенства здравето на 860 души. После му стана ясно, че няма да може персонално да одобри хилядите искащи и разкри за читателите на „ 24 часа “ огромна част от тайната рецепта.
След благодарностите на изцерени с малко боязън чаках да не би като бумеранг да се стоварят гневни позвънявания и на недоволни от лекуването на Борис Николов.

Досега обаче нито един не насочи укор към националния врач и към вестника, който даде естрада на неговия цяр.
А става дума за потвърдило се пред три медицински комисии лекарство срещу инфаркт, инсулт, дископатии и коксартрози, аденом на простатата и мастопатии, та даже и против грипни епидемии, което тъне в забвение. Резултатите от действието на билков дестилат от бабини зъби отлежава в досиетата 18 години. След тестването му тогава специалистите от Военно-медицинската академия са изумени от неговата резултатност. Решението на най-висшестоящите е препаратът да се внедри в практиката. Има и подложен период за узаконяването му от Комисията за лекарствените средства към здравното министерство. Нищо такова не се случва и науката го обрича на давност.

„ 24 часа “ разкри това и издаде в многохиляден тираж книгата на откривателя му Борис Николов „ Растението палач на холестериновите плаки “. В нея лечителят Борис Николов разказва историята и екскпериментите с целебното биле „ Бабини зъби “. Книгата се посрещна с нечуван интерес и бързо се изкупи.
Всичко това се случи месеци след запознанството ми с Борис Николов. Упъти ме към него другар, като ме видя да приближавам едва-едва, наведен от болки в кръста. „ Бай Борис ще те оправи. Той прочиства кръвоносните съдове до капилярно равнище. Ето ти телефона му “, сподели ми Руси. После изясни, че и той бил на същия хал с обострена дископатия и високо кръвно, само че след пет дози от препарата на Николов нямало и помен от болки, нормализирал кръвното и холестерола.

При запознанството ни 85-годишния Борис Николов ми подари работен образец от бъдещата си книга.

В нея споделя по какъв начин инцидентно открива това, до което не стигат даже и светила в науката. „ През 1985 година двама американци стават нобелисти поради откритието си по какъв начин става образуването на холестерола в организма и стадиите, през които минава превръщането на животинските мазнини в трите типа холестерол и функционалностите, които те извършват. Браун и Голдщайн обаче разгадават единствено по какъв начин се образуват на холестеролови плаки “, сподели Борис Николов. Той обаче отива по-нататък – прави допустимо разграждането на тези плаки.

Откривателят му Борис Николов изпитва действието първо върху себе си. Тогава е единствено на 53 години, само че заболява от сърце.

„ Бях доста зле – подути крайници, сърцето ми биеше бясно и прескачаше, стягаше ме в гърдите, а сили нямах никакви и така нататък Не можех да изкача и 10 стъпала. След като пих от билката, на 3-4 ден стартира едно ужасно уриниране. Кръвта се пречистваше посредством бъбреците, активността им се възвърне, спаднаха ми отоците, стопирах да се запъхтявам. И този резултат пристигна след броени дни. Имах и висок холестерол. Всичко това е минало. Сега съм на 85 и не се окайвам – тялото ме слуша, а мозъкът ми е угодлив “, усмихваше се Борис Николов.

И Борис Николов, агроном по обучение, стартира да търси аргументите и да чете литература. „ Нямах понятия какво е холестерол, дископатия и така нататък Започнах да вървя в Народната библиотека и да чета здравна литература. После се трансферирах в библиотеката на Медицинска академия. Като се причисли към мен доцент доктор Ото Златарев, продължихме да четем дружно по библиотеките. И понятията се избистриха “, спомняше си той. Дори не си спомняше от кой момент не е ходил на доктор. „ Правя си единствено кръвна картина един път годишно и нищо повече. “

Препаратът му става камшик за доста заболявания на хора, които от години обикаляли безуспешно лечебни заведения. Борис Николов почнал да води картотека на всеки – диагноза и лекуване. Срещу името съвсем постоянно най-после написа „ излекуван “. Мълвата разнесла лечителя. Според картотеката му към този момент над 11 000 души са потърсили лек при него.

По-интересното обаче е по какъв начин светила в медицината първо с неуважение гледат на препарата, а след това се дивят от резултатите му.

На 6 януари 1988 година Николов подава молба за патентоване до Института за изобретения и рационализации. Твърдо е решил да опитва илача в лечебно заведение. Помага му доцент Ото Златарев, който работи върху липидната обмяна на клетките. Първи доброволци стават от вкъщи за остарели хора, където доцент Златарев завежда лабораторията. Резултатите са впечатляващи и доцент Златарев прави отчет до Технико-икономическия съвет към МНЗ, а лекарството се внася за изпробване в комисията по лечебни растения.

Клиничното тестване потегля обаче едвам откакто Борис Николов излекува пенсиониралите се в Генщаба на Българска народна армия ген. Николай Недялков и полк. Кирил Митушев. Генералът урежда опитът на лекарството да стане в отделение 22420. Централната комисия към Военномедицинската академия оглавява член кор. ген. майор Николай Василев. В основата на препарата е извлек от билката бабини зъби, само че с добавки от други треви лечителят нападна разнообразни заболявания.

Излекуваните генерали уреждат проучването да се организира във Военномедицинската академия. За въздействието на препарата върху заболели се сформират три подкомисии – за неврологични болести, дископатии и коксартрози, за лекуване на акутни (незарастващи) рани и за лекуване на хрема и грип. Изпитанията не престават от 3 до 9 месеца през 1989 година, а измежду доброволците има лекари и медсестри. Резултатите са впечатляващи – всичките 32-а с дискови хернии и гонартрози са излекувани, като 28 от тях оздравяват до седмия ден. Отшумяват и съпътстващите болести у пациентите като язва, хипертония, глаукоза, пиелонефрит, хипертрофия на лявата сърдечна камера, атеросклероза и други

Комисията заключава, че до момента в практиката не е познато лекарство с подобен бърз и дълготраен резултат и че то би трябвало да откри приложение при лекуване на дископатии, спондилатрози и други

Невероятни резултати записва и комисията за незарастващите рани. Илачът превъзхожда актуалните балсами „ Вишневски “ и „ Шостаковски “ и форсира зарастването от 3 до 15 дни, пишат специалистите. Зараснали са два пъти по-бързо гноясали преди този момент рани след интервенции на разпръснат перитонит на 31 пациенти. Предимството на препарата е, че резултатът му е доста бърз,разрешава въпросът с некрозите, лекува супорациите, ползва се в дребни количества и е доста пестелив. Той би трябвало да се вкара за необятно приложение при хирургическите рани, написа в отчета на комисията.

„ Боралин-1 “ е изпитано и върху 37 заболели от остри вирусни инфекции, изострен катар на дихателните пътища и грипозни. Ефектът на 4-5 капки в ноздрите е замайващ – още на първия ден температурата на болните се възстановява, а хремата изчезва. В досегашната процедура лекарствено средство с подобен бърз резултат при болести на голните дихателни пътища не сме следили. Смятаме, че препарат Б3 може да откри необятно приложение в всеобщата процедура, изключително при епидемиологични ситуации, т.е. завършек на грипните ваканции и епидемиите в страната.

Експериментът с лекуването на аденом на простатата на 43 мъже сред 47 и 83 години също излиза сполучлив. На 35 от болните (81%) размерите на жлезата се възстановяват и признаците изчезват.

Междувременно пробата върху морски свинчета демонстрира, че препаратът не е и отровен, нито алергичен.

Пациентите на Николов стават от ден на ден и повече. Те предават от уста на уста чудесата на изцелението, появяват се и публикации в някои вестници. През май 1990 година идва заветното решение – препаратът се приема за внедряване. Има отговорник и период. Въпреки многото протоколи за сполучливи тествания, както и заповеди за въвеждането на лекарството в клиничната процедура, действително обаче нищо не става.

Но Борис Николов продължаваше да прави целебната запарка и да оказва помощ на хората.

Към отварата от бабини зъби от време на време добавяше още магарешки трън, глухарче, кантарион.

Пилите от нея настояват, че усещат виталност на духа, огромна продуктивност и изявена потентност.

Невроложката доктор Надежда Маджирова е един от лекарите, изпитали препарата на Борис Николов през 1989-1990 година: Тя си спомня: „ През 1989-1990 година правих опитите с препарата Б-1 в научно-изследователския Авиомедицински институт към ВМА. Тогава дозата беше доста по-малка – 10-15 капки. Въпреки това лекуването имаше добър резултат.

Като доктор знам, че препаратът на Николов срещу шипове и дископатии е противовъзпалителен и обезболяващ. Знам и че е изцяло безопасен. Коктейлът от билки на лечителя оказва помощ, а не вреди.

Той обаче не е панацея вечно.
Факт е, че има доста добър резултат при порезни рани, възпалителни заболявания, грип. Неговата горделивост обаче е битката му с холестерола, а той е значим рисков фактор и провокира заболявания, от които се умира. “

След изявленията на „ 24 часа “ концепцията препаратът да откри произвеждане става още веднъж настояща. Едър земевладелец от Северна България подари 5 хиляди лв., откакто почувствал оздравителния резултат на билковата запарка.

Пазарът обаче не търпи празно. Първо билката бабини зъби нарастна двойно, а след това в аптеките се появи и препарат менте. Борис Николов предизвести: „ В някои аптеки са пуснали в продажба артикул с наименование „ Боралин “ сякаш по моя рецепта. Това е направено без мое познание. Продуктът е с незнайно наличие и няма нищо общо с създадения от мен лековит препарат. Фалшивият „ Боралин “ е с незнаен консервант, евентуално етилов алкохол. Ако това е по този начин, то има заплаха страдащите от сърдечносъдови болести, акутни рани и други да влошат здравословното си положение.

„ Аз съм на възраст и имам предел на благоприятни условия. “ Така Николов обясняваше за какво не може да одобри всички искащи. В неспособност да се доберат до лечителя, хората започнаха да варят отварата у дома по напътствията, които знахарят даде във вестника. Читателски благодарности край нямаха. Сред тях бяха и моите.

Написах за Борис Николов четири месеца по-късно, едвам когато се уверих, че бабини зъби лекуват. Препаратът пропъди освен болките в кръста, той изпълва с прилив на сила и виталност.

Варите 5 супени лъжици бабини зъби в 1 л вода

Поради огромният интерес към действието на билката бабини зъби върху всеобщо публикувани болести като висок холестерол, хипертония, аденом на простатата при мъжете, мастопатии при дамите, на шипове, дископатии, коксартрози, гонартрози, акутни рани и други, Борис Николов даде на „ 24 часа “ следната изпитана рецепта, с която се приготвя цялостен воден извлек от билката:

1. В 1 л вода се слагат 5 супени лъжици от билката бабини зъби, купена от аптека. Тя се продава ситно нарязана и това количество е изцяло задоволително.

2. Сместа ври 1 час, след което се оставя да престои 24 часа.

3. Прецежда се през забрадка от сатен или док или през филтърна хартия, с цел да не попаднат в отварата иглички от билката. После се слага в ледник.

4. Приема се по скица: Първия ден се пие от нея по 3 супени лъжици 3 пъти след ястие (който има болен корем – преди ядене).

Втория ден се пие отново 3 пъти, само че по 4 супени лъжици. На третия ден се вземат по 5 супени лъжици още веднъж 3 пъти и с тази доза се изкарва до края.

5. Прави се отмора от 10 дни, след което рецептата може да се повтори.

(Аз я сварявам в съответствие с водата 1:1, само че набраната от мен билка изобщо не е ситно нарязана, по тази причина и няма такава компактност. )

6. Готовата запарка би трябвало да се съхранява в ледник, може да издържи по този начин до 20 дни.

Инфо: Спомен

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР