Не знам какво иска Радостин Василев от мен, коментира спортистът

...
Не знам какво иска Радостин Василев от мен, коментира спортистът
Коментари Харесай

Иван Иванов: Цялото правителство да се маха! Смешни са действията им

Не знам какво желае Радостин Василев от мен, разяснява спортистът
Един от най-големите спортисти и треньори на България - Иван Иванов, даде извънреден коментар пред БЛИЦ след като Радостин Василев го нападна.

Олимпийският първенец от Барселона 1992, четирикратен международен и петкратен европейски първенец по повдигане на тежести, разкри преди дни за следващ скандал, обвързван с родните щанги. Както към този момент стана ясно, за първи път в историята България няма да взе участие на Световното по повдигане на тежести за младежи.

Спортният министър Радостин Василев, след среща с един от най-хубавите ни състезатели - Карлос Насар, скочи на именития Иван Иванов. „ След като изслушах Карлос и ревизирах документите в ММС, мога да дефинира изявлението на Иван Иванов като погрешна операция ”, сподели по-рано Василев.

„ Дали съм разговарял с Радостин Василев ли? Няма какво да приказвам с този човек, не знам какво желае от мен. Гледам си работата, упражняваме крепко, работим без пари. От началото на годината не сме получавали заплати - нито треньорите, нито състезателите ”, сподели Иван Иванов пред БЛИЦ.

„ Някои хора май не знаят, че предходната година спечелихме 40 и няколко медала. На европейското състезание в Москва станахме първи, приветстваха ни на площада в съветската столица. Какво да изяснявам, няма смисъл. Цялото държавно управление да се маха! Смешни са дейностите им. И това го споделям като човек, който е надалеч от политиката. Категоричен съм, че политиката не би трябвало да се намесва в спорта ”, продължи легендата.

„ Недоумявам по какъв начин въобще може някой да се меси във федерацията. Някой играч му бил споделил нещо. Това е несериозно ”, акцентира Иван Иванов.

„ Аз съм треньор, каквото би трябвало - съм го приключил, само че той (б.р. - Радостин Василев) може би не е осведомен ”, сподели олимпийският първенец от Барселона`92.  Попитан какъв брой още би продължавал да работи без заплата, Иван Иванов отсече: „ Няма проблеми, ние сме стоманени мъже! ”.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР