Не знам дали ще подкрепя Радев на изборите, но има

...
Не знам дали ще подкрепя Радев на изборите, но има
Коментари Харесай

Сидеров: Не знам дали ще подкрепя Радев, но може да ”черпи” от моя опит

”Не знам дали ще поддържа Радев на изборите, само че има цялостно право да се яви за втори мандат. Той се оформи като политик и съм му казвал, че може да ”черпи ” от моя опит ”, разяснява Волен Сидеров.
Не ми липсва Народното събрание, изключително в новата постройка - комунистическа среда. При напускането си от Народно събрание споделих, че не съм склонен с политиката, която се води. Като стартираме от дадените над 3 милиарда лева за ненужни самолети и оръжия, до удължаването на концесиите. Нямаше по какъв начин да заставам в един парламент с антибългарски закони. Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на " Атака ", някогашен народен представител и общински консултант в СОС Волен Сидеров.

Той разяснява и връзките в Обединени патриоти: " Аз бях мотора на коалиция " Обединени патриоти ". Станах им неуместен обаче, тъй като им показах грешките в ръководството. Битката беше кардинална и идейна ", сподели още Сидеров.

" Симеонов беше заставен да напусне вицепремиерското място поради доста гафове. Другият (бел. авт. - Красимир Каракачанов) направи военното министерство в организация за пласиране на парцели ", разкри водачът на " Атака ".

От НАТО си прибраха парите, а не е ясно по кое време ще дойдат самолетите, подхвана Сидеров още веднъж тематиката по договорката за F-16.

Според Волен Сидеров на площада през лятото е имало стотици хиляди хора, които са виждали грешките в ръководството.

За нас от " Атака " думата " коалиция " е под специфичен взор. Най-вероятно ще отидем сами на изборите. Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ сами си затвориха страницата. Може би ще имаме диалози с цивилен обединения, сподели още той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР