Не знам дали ще има нови попълнения. Не мога да

...
Не знам дали ще има нови попълнения. Не мога да
Коментари Харесай

Ел Маестро: Не мога да разбера цялата тази мания по селекцията на ЦСКА

„ Не знам дали ще има нови попълнения. Не мога да схвана тази фикс идея по селекцията на ЦСКА. Ако има нещо ново, клубът ще ви осведоми “, разгласи треньорът на " алените " Нестор Ел Маестро преди отборът да излети за Турция, където ще е на предварителен лагер. „ Армейците “ ще пътуват с еднакъв полет с Левски.


„ Няма нищо значимо и ново през последните дни. Всичко е обикновено. Във всяка подготовка се опитваме да се подобряваме, да надградим и прибавим по нещо. Свършихме добра работа в София, в този момент тръгваме за Турция, където ще преминем по-важната част от подготовка “, стартира Ел Маестро.

Наставникът на ЦСКА бе запитан защо би си споделил, в случай че инцидентно се озове на една седалка със старши треньора на Левски – Николай Костов. „ Не считам, че ще се случи. Ако това се случи, ще имаме забавен диалог, само че избирам да виждам Netflix (б.р. платформа за гледане на сериали и филми) ", отговори той.

„ Всички са здрави и това е най-важното “, сподели още Ел Маестро.

„ В моя интервал в ЦСКА съм споделил, че е значимо в кои дни се играе, а не кой е противникът. Дните на контролите не се трансформираха, а това е най-важното “, удовлетворен е треньорът.

„ Единствените значими резултати са тези в шампионата против Ботев Враца, Черно море и Арда. На Балканите другарските срещи се възприемат като по-важни, в сравнение с да вземем за пример в Германия, това има и положителната си страна. Ние пробваме всеки ден нещо ново, работим по дребни елементи. Правим дребни промени, нищо световно “, приключи старши треньорът на ЦСКА. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР