"Не знам дали по време на предстоящата кампания от БСП

...
"Не знам дали по време на предстоящата кампания от БСП
Коментари Харесай

Цветанов: Ще бъде много мръсна кампанията на европейските избори, а още по-мръсна ще е на местните

"Не знам дали по време на идната акция от Българска социалистическа партия ще приказват въобще за европейски политики – както прилича на сходен вид избори. Ние, от ГЕРБ, желаеме да имаме 7, а за какво не и 8 евродепутати. Ще бъде доста мръсна акцията на европейските избори, а още по-мръсна ще е на локалните. "

Това е декларирал зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов в Костинброд, където е участвал на среща на локалната конструкция на партията, излиза наяве от обява в профила му в обществената мрежа "Фейсбук “.

"По време на събитието подчертах, че победа на евровота ще даде подтик на подготовката ни за локалните избори. Обясних, че разликите в триумфите на държавните управления на Бойко Борисов и това на Пламен Орешарски са забележими даже и на интернационалната сцена. Тогава държавното управление на Българска социалистическа партия бе изпаднало в интернационална изолираност, а страната – със спрени еврофондове. Докато в този момент министър председателят Борисов е един от най-уважаваните водачи в Европейски Съюз, а страната ни няма изгубени европейски средства “, написа Цветанов.

По думите му държавното управление води поредна политика за увеличението на приходите. "Икономиката ни работи чудесно, а контрабандата е свита до рекордно ниски равнища. Всичко това разрешава да отделяме спомагателен запас, с който да се увеличи стандарта на живот на хората. Коментирах, че същото се отнася и за пенсиите - вдигнахме минималната пенсия до 200 лева, а по Коледа и Великден българските пенсионери към този момент обичайно получават надбавки. Важно е да премахнем множеството подправени ТЕЛК-ове, тъй като поради тях се губят милиарди “, декларира Цветанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР