„Не знам дали и въобще имам харизма – това хората

...
„Не знам дали и въобще имам харизма – това хората
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева: Уморих се да съм силна, но нямам избор - slava.bg

„ Не знам дали и изобщо имам харизма – това хората би трябвало да го кажат. Надявам се да имам мощ. Нямам избор да нямам. Истината е, че не желая да съм мощна, уморила съм се да бъда мощна, само че нямам право – би трябвало да отгледам детето си “, това съобщи в изявление за БНР актрисата Алекс Сърчаджиева точно на рождения си ден през вчерашния ден.

След загубата на мъжа си Иван Ласкин, Алекс постоянно подхожда метафизичен в размислите си за живота.

"Вярвам, че човек би трябвало да мине по избран път. Начинът, по който да го извърви – дали да бъде заслужен или потаен – си го избира той “, споделя дъщерята на огромната Пепа Николова, която пък я е научила на максимата, че с цел да си огромен на сцена би трябвало да си огромен човек. „ След всичко, което преживяхме – живяхме затворени, не можехме да се прегърнем... се надявам да ни научи да сме по-добри, да си демонстрираме любовта един на различен “, споделя актрисата. Тя добавя, че и се желае да сме си взели поука от изолацията, да се смирим и да благодарим на днешния ден.

"Живяхме в един доста забързан и комплициран свят – за къде бързаме?! Краят е явен – няма потребност човек да бърза.
Забравихме да поддържаме връзка с околните си хора, с децата си... Ние, като родители, формираме нашите деца – те са нашето отражение в огледалото. Децата се раждат същински, ние по-късно ги объркваме. Нека обръщаме повече внимание на децата си и да ги възпитаваме да бъдат положителни хора “, прикани рожденичката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР