Не знам дали биха продължили още толкова, но по–притеснителното е,

...
Не знам дали биха продължили още толкова, но по–притеснителното е,
Коментари Харесай

Крум Зарков: Парламентът да обяви курс към предсрочни избори

„ Не знам дали биха траяли още толкоз, само че по–притеснителното е, че ръководещите сякаш не си дават сметка за цената на това твърдоглавие – а тя е възходящо публично напрежение “, съобщи пред БНР, заместник–председател на ПГ на Българска социалистическа партия за хода на митингите и за идния избор на водач на Българска социалистическа партия.
„ Това, което вършим ние от Българска социалистическа партия, с цел да падне държавното управление е, че три години и половина в Народното събрание пазиме тези, които през днешния ден звучат и на площадите, внесохме редица вотове на съмнение ", уточни Зарков.
" Вътре в пленарната зала има едно болшинство от депутати, което приема всички опорни точки на властта и твърди, че на улицата са неудачници, шепа хора, маймуни, мафия. Значи при подобен конфликт на две групи хора всеки би трябвало вземе страна. И тази страна на е - дружно с протестиращите “, добави Крум Зарков пред БНР.
На въпрос дали Българска социалистическа партия е трябвало да има по-активна роля в митингите Зарков посочи, че те през цялото време са споделили, че се солидализират с настояванията:
 Крум Зарков: Колеги от Европейския парламент, добре пристигнали в нашия свят Крум Зарков: Колеги от Европейския парламент, добре пристигнали в нашия свят
Ако представителите на европейските институции към момента са имали някакви подозрения за метода, по който българските властници и техните ме...
„ Ние първи заговорихме за паралелна страна, само че ние не сме имали упоритост да оглавим този митинг, желае ни се той да резервира гражданския си темперамент – там има хора, които мислят друго по другите тематики. "
Българска социалистическа партия не се записва последните дни, тъй като единственият закон, който е значим, е за изборното законодателство -. Единственото нещо, което би трябвало да направи този парламент, е да разгласи курс към предварителни избори и да обезпечи неговата почтеност. За всичко друго ние нямаме работа там ", уточни още Зарков.
Преди утрешния директен избор на началник на Българска социалистическа партия Зарков разяснява:
„ Не знам за какво се стигна до отводи на другите кандидатури…Агитация няма да върша ден преди избора. Апелирам на следващия ден социалистите да отидат да гласоподават, тъй като има огромно значение какъв брой хора ще гласоподават – с цел да се удостовери изборът и този правилен ход – ръководителят на Българска социалистическа партия да бъде избиран директно. Затова се надявам на следващия ден на необятно присъединяване “, сподели още Зарков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР