Не знаем кой е бил по-развълнуван вчера - старецът, който

...
Не знаем кой е бил по-развълнуван вчера - старецът, който
Коментари Харесай

Младо момиче, две продавачки и един старец - разказ от Сливен, който ще ви трогне

Не знаем кой е бил по-развълнуван през вчерашния ден - старецът, който беше сюрпризиран с хубав жест, или двете продавачки, осъществили желанието на едно младо момиче. Простичко предпочитание - да направи един възрастен човек благополучен. 

Случката, разиграла се вчера около 17.30 ч, описа във Фейсбук едната от продавачките в сливенския Лидл (до автогарата). Предлагаме ви я без редакторска интервенция:

" При нас пристигна красиво момиче, което помоли да осъществим едно нейно предпочитание.

Пазарувайки в магазина, забелязала възрастен мъж, който обикалял, гледал цените, само че нищо не купувал. Момичето ни остави 50 лева, като помоли да платим покупките му и рестото да остане за него.

На касата въпросният дъртак сложи 1 самун, 1 кг картофи, 2 мини франзели, стискайки в шепата си стотинки. С колежката се наложи да го излъжем, че клиентка има рожден ден и е оставила 50 лева да почерпим клиент по желание. Казахме му, че той е определен. Сметката платена и рестото предадено на стареца, който се разплака и сподели, че той не е привикнал по този начин. Не спираше да ни благодари.

Но благодарностите са за теб, благо момиче. Дано прочетеш поста. Остани си по този начин човечна и благородна! Но ние с колежката желаеме да благодарим и на родителите на това прелестно дете. "

Разказът на продавачките трогна десетки сливенци, които се възхитиха от " тихото " положително, направено от едно младо момиче.

" Направеното безшумно положително е най-хубавото, дай боже да има повече такива младежи с огромни сърца, вярвай, че направеното положително ще се върне при тебе, благо дете... Адмирации! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР