Не знаем какво значи техническа помощ за защитни цели Помощта

...
Не знаем какво значи техническа помощ за защитни цели Помощта
Коментари Харесай

Даниел Митов: Очевидно коалицията не може да взима решения

Не знаем какво значи техническа помощ за защитни цели
Помощта за Украйна, призната в сряда от комисия, не включва оръжия. Това изясни депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов в студиото на „ Здравей, България ”. По думите му не е ясно какво значи „ техническа помощ за защитни цели ”. Управляващите също не могли да обяснят. „ Очевидно обединението не може да взима решения, тъй като нейните съставни елементи са прекомерно разнообразни един от различен - министър председателят Кирил Петков още веднъж се озова в ролята на натъпкан шурей, на който тъща му споделила ще извърлиш боклука и хоро ще играеш, а той споделил – „ Ще хвърля боклука, но няма да играя хоро ”. Българска социалистическа партия още веднъж се наложи и към този момент не знам къде на кого са му алените линии ”, акцентира той.

Според Митов не се държим като сериозна страна член на НАТО и Европейски Съюз. „ Положението е унизително. Кирил Петков си прави на ниска цена пиар с българските моряци, с чието избавяне явно няма нищо общо ”, е мнението на депутата. На въпрос дали даването на танкове или БТР може да се смята за „ техническа помощ ”, Митов отговори: „ Изобщо не знам какво значи „ техническа помощ за защитни цели ”. Вчера и военният министър не ни изясни. Той занапред ще би трябвало да научава от великите мислители, измъдрили тази формула, какво имат поради. Защото и той няма визия ”, добави Митов.

Полезният ход по думите му е държавното управление да подаде оставка. „ Агонията на българската страна да престане. Докато си приказваме за Украйна, държавното управление продължава да се занимава с меморандума, който подписа с Gеmcorp. Тук е огромният проблем ”, добави Митов.

С този меморандум той уточни, че цялата енергетика на България е дадена на офшорка. „ Дават целия енергиен бранш в ръцете на една офшорка, която пере съветски пари ”, сподели Митов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР