Не вярвам, че партийните субсидии ще паднат на 1 лев.

...
Не вярвам, че партийните субсидии ще паднат на 1 лев.
Коментари Харесай

Анализатор: Конгресът на БСП ще препотвърди лидерството на Корнелия Нинова

Не имам вяра, че партийните дотации ще паднат на 1 лев. Всъщност не ми се желае да имам вяра, че ще падне на 1 лев. Искам да направя едно конкретизиране - не пазя тезата дотацията да остане 11 лв.. Защитавам тезата за рационална партийна дотация, тъй като в тази сума не влизат единствено средствата за политическа активност, само че и средствата, нужни за провеждането на избори. Това съобщи политическият анализатор Росен Карадимов в студиото на ''Панорама'' по Българска национална телевизия.

Той добави, че измененията във връзка с размера на дотациите не се вършат поради референдума на Слави Трифонов, а по-скоро поради идния Конгрес на Българска социалистическа партия.

,,Премиерът Бойко Борисов направи съществени поръчки за промени в ГЕРБ. Корнелия Нинова също направи сериозна промяна в Българска социалистическа партия и в случай че тя продължи сполучливо с нея, в един миг може да видим, че двете съществени политически партии получават нов образ, ново лице и тази система стартира да действа по нов начин'', показа той.

,,Конгресът на Българска социалистическа партия в неделя ще препотвърди водачеството на Корнелия Нинова и аз се надявам това да се случи, тъй като тя е политическият водач. Освен това тя разполага с голяма поддръжка в границите на партията. Друга причина е, че предстоят най-важните избори за Българска социалистическа партия за последните 10 години. А и хората, които ще участват на този Конгрес, ще бъдат гръбнака на партията по организацията на локалните структури по време на изборие'', изясни Карадимов.

,,В случай че се стигне до избор на краткотрайно изпълняващ длъжността ръководител на Българска социалистическа партия, тогава социалистите ги чака пагубна загуба на локалния вот'', съобщи в умозаключение политическият анализатор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР