Не вярвам Божков да прави политическа кариера. Ако имаше политически

...
Не вярвам Божков да прави политическа кариера. Ако имаше политически
Коментари Харесай

Силвия Великова: Не вярвам Божков да направи политическа кариера

„ Не имам вяра Божков да прави политическа кариера. Ако имаше политически капацитет, можеше да го използва на първите избори на „ Българско лято “. “

Това съобщи пред „ NOVA “ журналистът Силвия Великова , която разяснява. В момента Божков се намира под домакински арест, само че разгласи, че ще дава отговор на журналистически въпроси посредством видеовръзка .

Според Великова той е приказвал доста по-конкретно преди три години и на процедура не е споделил нищо ново пред медиите през вчерашния ден. По думите ѝ самочувствието на Божков е изчезнало и той е изглеждал леко обезпокоен. 

„ Ако новината трябваше да е, че е предпазен очевидец, с цел да опасява тези, поради които е в тази позиция, не се получи, тъй като не даде повече информация “.

Силвия Великова също по този начин подсети, че прокуратурата е разполагала с задоволително време , с цел да приготви едно устойчиво обвиняване, да обезпечи очевидци, да направи всички експертизи и в този момент да го удари . Въпреки това още след първото разглеждане на мярката му за неотклонение Божков е бил пуснат под домакински арест

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР