Не всички зодии могат да изразят открито чувствата си и

...
Не всички зодии могат да изразят открито чувствата си и
Коментари Харесай

Колко романтични и любящи са зодиакалните знаци

Не всички зодии могат да изразят намерено възприятията си и да бъдат сантиментални. Според астролозите някои зодии са по-романтични, а други са небогати на усеща и страсти.
Овен
Въпреки че Овенът не е срещу сериозните връзки, той е безсрамен прагматик. Представителите на този знак няма да отхвърлен непосредствен човек, само че не трябва да очаквате и сантиментални каузи и гръмки самопризнания от тях. Ще спечелите тяхното особено внимание единствено в случай че схванат, че без спомагателни старания не могат да завоюват сърцето ви. С Овен би трябвало да сте неразгадана тайнственост. Веднага откакто научи всичките ви секрети, той незабавно ще загуби интерес към вас.
Телец
По отношение на романтиката Телците са пасивни. Едва ли Телецът ще ви направи серенада под прозореца или ще ви предложения на среща в балон с парещ въздух. Ще можете да получите от него непретенциозен букет или покана за ресторант, само че не трябва да разчитате на нищо повече. Телецът счита, че „ розовите неща “ са загуба на време. Грижата за обичания човек е доста по-важна за тях.
Близнаци
Близнаците рядко правят сантиментални действия и не ги изискват от колегата си. Понякога вътрешната им сила и жаждата за рискови спортове ги тласкат да създадат нещо извънредно, само че като предписание това е или вечеря на свещи, или взаимно пътешестване до друга страна. От това следва, че от време на време тези представители на зодиакалния кръг са прекомерно банални, само че са в състояние  да впечатлят обичан човек.
Рак
Раците са романтици по природа. Представителите на мощния пол могат да бъдат смели рицари, които желаят да завоюват сърцето на своята обичана. Жената Рак няма да признае намерено възприятията си, само че ярките каузи ще бъдат доказателство за връзката й с обичания мъж.
Лъв
Ако Лъвът може същински да обича, тогава той няма да мълчи за възприятията си. Ухажването му няма да е тривиално и примитивно, той ще може да ви потвърди, че вие ​​заемате особено място в живота му. Лъвовете обичат да раздават дарове, да признават любовта си, да уреждат истински срещи, само че не мислете, че няма да пискат същото. Лъвът желае да се изкъпе в лъчите на славата и обича вниманието, което значи, че в подмяна на сантименталните дейности той ще изисква връщане от вас.
Дева
Девите са способни на сантиментални дейности, само че стига това да не визира бюджета им. Когато връзката с Дева е на стадия на букета с бонбони, всичко е наред. Евтини дарове, скромни знаци на внимание, само че мощни заявления за обич - Девата няма да се ограничи с тези качества. Веднага щом преминете към ново равнище на взаимоотношения или даже започнете да съжителствате, възприятията ви един към различен единствено ще станат по-силни, само че в живота ви ще има доста по-малко романтика.
Везни
Везните ще създадат всичко, с цел да вършат обичания човек благополучен. Представителят на тази зодия ще се опита да улесни оптимално живота ви. Ако сте изтощени и прекомерно мързеливи за готвене, вашият обичан ще ви заведе в безценен ресторант. Ако желаете да отидете на странствуване, то сутринта на нощното ви шкафче ще има билети за далечна страна. Ако желаете да останете сами, обичаният ви човек незабавно ще ви остави на мира.
 Зодиите, които са незрели и се държат като деца без значение от възрастта си Зодиите, които са незрели и се държат като деца без значение от възрастта си
Срещали ли сте в миналото възрастен човек, който се държи извънредно незряло и хлапашки? Ако отговорът е да, вероятността той да е представител...
Скорпион
Скорпионите се подреждат преди всичко в класацията на най-неромантичните представители на зодиакалния кръг. Това обаче не значи, че те не са в положение да признаят живо възприятията си, просто такова самопризнание може да шокира смирените и уязвими хора. Разбира се, ще получите необикновени дейности и красиви думи от тях, само че това не постоянно значи, че те желаят да ви опишат за любовта си. Сериозните връзки тревожат Скорпионите, само че желанието за краткотрайна, само че буйна романтика е да ги накара да опитат.
Стрелец
Представителите на тази зодия са доста сантиментални. Те могат да провеждат вечеря на свещи, да ви поканят на сантиментална разходка и всеки ден ще ви сервират превъзходни букети. Всичко това ще се случва до избран миг. Веднага откакто Стрелецът осъзнае, че със своите дейности към този момент е спечелил сърцето ви, неговият жар ще се охлади. Когато интензивността на пристрастеностите понижава, Стрелецът престава да бъде сантиментален и влюбен, а по-скоро се трансформира в оттеглен и отегчителен.
Козирог
 Знаците на зодиака, за които април ще е месец-мечта Знаците на зодиака, за които април ще е месец-мечта
1-19 април ще е поредност от щастливи събития за Овен и Лъв Слънцето в Овен ще направи тази част от месеца лесна и сполучлива за тях. Те щ...
Ако очаквате Козирогът да бъде гальовен и сантиментален с вас, значи си губите времето. Те се нервират от всевъзможни сантиментални дейности. Мъжът Козирог ще ви подари букет, единствено в случай че има основателна причина. Нежният пол също не счита за належащо да подготвя сантиментална вечеря просто по този начин.
Водолей
Водолеите не са последователи на сериозна връзка, само че в случай че въпреки всичко са съумели да намерят любовта си, тогава сътрудникът несъмнено няма да има потребност от романтика. Този зодиакален знак се характеризира с егоцентричност, само че те постоянно мислят ексцентрично. Цветя, сладкиши, вечеря в ресторант, разходка в парка - за Водолеите това са стереотипни знаци на внимание. Ако не намерят метод да изненадат обичания човек, няма да създадат нищо. Намирайки се в сантиментално въодушевление, Водолей е в положение да извърши неизмеримо деяние, което ще ви остави незабравимо прекарване.
Риби
Рибите с право се смятат за най-романтичния зодиакален знак. Дори и най-малката демонстрация на усеща може да разтопи сърцето им и в този случай те няма да останат в дълг. Рибите ще намерят хиляди способи да ви опишат за любовта. Рибите са в положение да изненадват със своите дейности, да дават обич и грижи, само че в случай че не виждат взаимност от ваша страна, тогава незабавно ще спрат всичките си старания.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР