Не всички отдават значение на сънищата си. И рядко ги

...
Не всички отдават значение на сънищата си. И рядко ги
Коментари Харесай

Вижте пророческите сънища, които Ванга съветвала да не пренебрегваме

Не всички отдават значение на сънищата си. И рядко ги помнят. А това, което изплува в паметта, не всеки път може да бъде дешифрирано. Посланията и намеците на подсъзнанието са прекомерно алегорични.

Въпреки това, някои сънища, които нормално се назовават оракулски, не би трябвало да се подценяват.

Ванга постоянно говорела за такива сънища, оставяйки доста изненадващо точни тълкувания, които в действителност оказват помощ на някои хора да се пазят от неприятности, а други да получат това, което желаят.

Ще ви представим тези, които пророчицата наричала най-важните. Нека стартира с обстоятелството, че такива сънища се разграничават от другите сънища: те са доста ярки и се помнят съвсем до най-малкия подробност.

Сънища, предупреждаващи за заплаха

Един от най-честите сънища, който предизвестява за съществени здравословни проблеми, пострадвания и контузии, е мръсно легло или раздрано спално долни дрехи. Мръсни неща, развалена храна, счупени домашен предмети и бездомни, неподдържани животни също не дават обещание положително здраве.

За риск да станете жертва на измамници, финансови усложнения или загуба на източник на приходи приказват сънища, в които сте очевидци на вилнееща огнена буря: било то пожар, вулканично изригване и други

За събития, които ще ви накарат да пролеете доста горчиви сълзи: гибел на обичан човек, изменничество, съществени спорове с вашия началник или деца, можете да бъдете предизвестени от сън, в който апартамент или къща ненадейно се наводнява и на пода се лее вода. Особено в случай че към този момент сте намокрили краката си в тази вода.

Негативните тълкувания на сънищата разстройват даже тези, които не имат вяра в тяхното значение.

Но не би трябвало да се разстройвате, а да слушате интуицията си и да анализирате всичко, което ви се случва в този момент. Напълно допустимо е да намерите къде да " поставите сламки " и да се спасите от бъдещи неприятности.

Сънища, които предвещават позитивни промени в персоналния ви живот

Сънищата с цветя постоянно са вести за промени в персоналния ви живот, било то предложение за брак, нова любовв или дълго чакано забременяване. Особено в случай че измежду цветята има неотворени пъпки.

Сънуването на водопади и бурни планински реки приказва за среща със сродна душа, за нова обич.

А в случай че има и дъга върху водата, мъчно е да си представим нещо по-добро. Това е сън за главозамайващи вероятности и благоприятни условия, освен това безусловно невероятни, каквито даже не бихте могли да си визиите в най-смелите си фантазии.

И че всички порти скоро ще бъдат отворени за вас и вашето съкровено предпочитание ще се сбъдне.

Сънища, обещаващи благосъстояние

Мисля, че всеки знае за изпражненията и торовете. Но самите пари: банкноти или монети въобще не значат, че скоро ще се появят в живота ви. По-скоро е отражение на вашите мисли и терзания за тях.

Но тези 3, както твърди Ванга, безусловно предсказват непредвиден и много осезателен доход. 

Първи в листата са сънищата, в които сте в или виждате гръмотевична стихия с гръмотевици. Проблясъци на светкавици и оглушителни гърмежи от горната страна – значат идването на пари от вашите професионални действия: бонус, нарастване на заплатата, нова високоплатена работа. А ехото от гръмотевични стихии значи победа или приемане на завещание.

Появата на богат спонсор, вложител или сътрудник в живота е обещана от огромна черна хлебарка, която се втурва в съня. По принцип ние се опитваме да се отървем от тях или да ги смачкаме в сънищата си. И в случай че това се случи, за жалост, такива прелестни вероятности няма да се осъществен в живота.

Не по-малко неприятните плъхове се присънват за връщане на остарели задължения.

Но каквото и да дава обещание сънят, в никакъв случай не казвайте на никого за него. Лошите, с цел да не се осъществен, и положителните, с цел да не изплашат шанса. Пожелаваме ви да имате единствено хубави оракулски сънища, написа svobodnazona.com.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР