Не всички фенове на футбола са обединени около твърдението, че

...
Не всички фенове на футбола са обединени около твърдението, че
Коментари Харесай

Колко милиарда платиха американците за Висшата лига

Не всички почитатели на футбола са обединени към изказванието, че Висшата лига е най-силното състезание в света. Но е реалност, че там се пръскат може би най-вече пари за прехвърляния всяка година.

Интересът към мачовете също е доста сериозен, като от много време правата за излъчването им костват на малките екрани много съществени пари.

От 2013 година NBCUniversal държи правата върху излъчването на Висшата лига в Щатите, като предходната седмица беше подписан контракт за удължение с още шест години, написа The Hollywood Reporter.
 Снимка 554495

И по този начин всички 380 мача на сезон ще останат в ръцете на конгломерата, част от който са NBC, USA Network, Peacock и Telemundo, чак до 2028 година Официално параметрите по новия контракт не са обявени, само че се счита, че цената на контракта надвишава 2.5 милиарда $ .
 Стивън Джерард, Астън Вила и възбраната за консумация на кетчуп
Храната, която Стивън Джерард забрани на играчите си

Нов треньор - нови правила

До момента мачовете бяха предавани от NBC и NBC Sports Network, само че последната ще спре работа до края на годината, което значи, че мачовете ще се трансферират към USA и Peacock. Битката за правата не е била по никакъв начин лесна, тъй като в нея са се присъединили също по този начин притежаваната Disney - ESPN, и WarnerMedia.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР