Не винаги се съгласявам с туитовете на съпруга ми Доналд

...
Не винаги се съгласявам с туитовете на съпруга ми Доналд
Коментари Харесай

Мелания: Не винаги съм съгласна с туитовете на Доналд

" Не постоянно се съгласявам с туитовете на брачна половинка ми Доналд Тръмп ", съобщи първата дама на Съединени американски щати Мелания пред сфинкса в Кайро, заяви Би Би Си.

И добави:

" Но му споделям, че почтено показвам мнението си ".

Мелания Тръмп завърши нощес африканската си обиколка с посещаване в Египет, където прегледа пирамидите и сфинкса в Гиза, съобщи ДПА.

Край пирамидите първата дама разказа пътуването, която води също по този начин в Гана, Малави и Кения, като " удивително ".

Тя отговори и на рецензиите, разразили се към бялата шапка, която носеше в Найроби, оприличена от мнозина на корковите шлемове, носени от европейските колонизатори в Африка.

" Това, което върша е доста важно; това, което вършим с американската помощ и това, което аз върша с моите начинания. Иска ми се хората да се концентрират върху това, което върша, а не върху това, което нося ", сподели Мелания Тръмп.

Тя дойде в Египет по-рано през днешния ден.
С бежов блейзър, черна вратовръзка и бели свободни панталони, първата дама слезе от самолета на интернационалното летище в Кайро, където бе посрещната от брачната половинка на президента Абдел Фатах ас Сиси - Ентисар ас Сиси.
В Кайро първата дама се срещна с египетския президент, с който разговаряха към час.

В Египет през вчерашния ден бе народен празник, през който страната отбелязва годишнината от войната против Израел през 1973 година.
Египет е значим арабски съдружник на Съединени американски щати. Отношенията сред двете страни се затоплиха от идването на власт на Доналд Тръмп предходната година след напреднат интервал при предшественика му Барак Обама.

Американската първа дама Мелания Тръмп се изрече позитивно за арбитър Брет Кавано и съобщи, че се радва, че както той, по този начин и обвинителката му, са имали шанса да бъдат чути, съобщи Ройтерс.
Кавано, който е упрекнат в полово принуждение, само че отхвърля изказванията, бе одобрен през вчерашния ден за арбитър във Върховния съд от Сената.
При посещаване в Кайро в границите на обиколката си в Африка Мелания Тръмп означи, че по време на пътуването й не е ставало въпрос за отрицателните мнения за африканските страни, приписвани на брачна половинка й, президента Доналд Тръмп.

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп нахрани слончета по време на посещаване на народен парк в Кения, съобщи Асошиейтед прес. Целта й е да притегли внимание към напъните за запазване на околната среда.
Първата дама се разсмя, откакто едно от слончетата направи ненадейно придвижване и за миг тя загуби равновесие. Тя нахрани с изкуствено мляко две слончета, отгледани в Националния парк и погали други две по гърба и ухото.
Кения бе третата страна, която първата дама посещава по време на обиколката си в Африка, която е и първото й независимо пътешестване в чужбина след встъпването в служба на президента Доналд Тръмп. Тя към този момент посети Гана и Малави.

Освен това първата дама на Съединени американски щати научи повече за подхванатите от Кения стъпки за запазване на биоразнообразието и отиде на малко фотосафари. Тя направи фотоси на животни и следи с бинокъл зебри, жирафи, антилопи, носорози и хипопотами.
По-късно тя да посети сиропиталище и да гледа детско зрелище в Националния спектакъл в Найроби.

Посещението на Мелания е фокусирано върху благосъстоянието на децата, образованието, туризма и опазването на околната среда. Тя поддържа работата на Агенцията за интернационално развиване на Съединени американски щати, чийто бюджет съгласно брачна половинка й би трябвало да бъде скъсен с близо една трета. Конгресът обаче подцени двете оферти на Тръмп, отбелязва АП.

Посещението на Мелания Тръмп в Африка не провокира необикновен възторг и всеобщи събирания, отбелязва Франс прес. Кения, където е роден бащата на предходния президент на Съединени американски щати Барак Обама, е една от страните, където Америка и Тръмп имат най-висока известност. Според изследване на американския проучвателен център " Пю " 70 на 100 от кенийците имат позитивно мнение за Съединени американски щати, а 56 на 100 изпитват доверие към Тръмп, оповестява Българска телеграфна агенция. /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР