Не виждаме тирания във ваксинацията, а в разграничаването между ваксинирани

...
Не виждаме тирания във ваксинацията, а в разграничаването между ваксинирани
Коментари Харесай

Проф. Чорбанов каза колко процента е шансът изкаралите коронавирус да се заразят отново

Не виждаме робия във имунизацията, а в разграничаването сред имунизирани и неимунизирани. Никога не сме казвали, че имунизацията е нещо неприятно. Аз не съм се ваксинирал и няма да го направя, тъй като прекарах вируса и бях приет в болница. Последните научни данни от Израел сочат, че рискът имунизираните хора да се заразят е 13 пъти по-висок от прекаралите COVID-19. Има и голяма възможност имунизираните да прекарат доста по-тежко болестта от прекаралите вируса. Това е повода да сме твърдо срещу опълчването на хората.

Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от " ИТН " проф. Андрей Чорбанов във връзка препоръчаните нови ограничения за справяне с коронакризата.

" Под 1% е опцията прекаралите ковид да се заразят още веднъж. Ваксинирането би трябвало да е непринуден избор. Много компании притискат своя личен състав да се имунизира. При прекарали вируса хора няма потребност от такова прилепяне. Самият Слави Трифонов е поел своя осведомен избор да се имунизира. Той не е разговарял с мен по тази тематика ", разкри той.

" Не съм склонен с новите ограничения. Държавата би трябвало да поеме своя ангажимент и да направи един същински разбор на имунитета в цялата страна. Високата смъртност от ковид се дължи на обстоятелството, че ние сме една от най-болните народи. Аз бих посъветвал всеки, който се усеща заплашен, да се имунизира. Твърдо съм срещу въвеждането на наложителната имунизация и разделянето на хората ", категоричне бе проф. Чорбанов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР