Не виждаме коалиция с ГЕРБ след изборите.Това заяви в Пловдив

...
Не виждаме коалиция с ГЕРБ след изборите.Това заяви в Пловдив
Коментари Харесай

Асен Василев: Не виждаме коалиция с ГЕРБ след изборите

Не виждаме коалиция с ГЕРБ след изборите.Това съобщи в Пловдив някогашния финансов министър Асен Василев. От партията чакат компроматна предизборна акция, само че обявиха, че ще се държат над нея.

" Това, което аз не виждам в този скандал е, в случай че в действителност има контрабанда някой е вдигнал бариерата на границата, някой началник на промяна си е затворил очите, ДАНС или са създали контролно произвеждане и всичко. Това са го следили в действително време или не са разбрали, или някой от ДАНС също си е затворил очите, тъй че дано да забележим всички обстоятелства за това какво се е случило и когато тези обстоятелства излязат да се види кой се е затварял очите на всички тези места, да се види действително тези хора от кой са били назначени и от кой са били уволнени ", сподели Асен Василев.

" Не знам за какво акцента отиде някъде другаде. Акцентът би трябвало да бъде върху това, че антикорупционната комисия, изпълняващия функционалностите основен прокурор и ДАНС това, което направиха е да подреден едно мероприятие, по отношение на основния секретар без сега да са потвърдили нищо. Това, което би трябвало да се занимават те е да обяснят, в случай че е имало канали за корупция кой ги е покривал, кой е пускал камионите, както стана дума, с цел да знаем каква е същинската картина сега това, което виждаме е някаква мозайка от фотоси, както някой беше написал много изобретателно имаме подадено обвиняване за някой, който провежда незаконна група, обвързвана с корупция, само че нямаме никой упрекнат за корупция по кое време ще забележим някой който да е упрекнат за корупция ", разгласи Николай Денков.

" Аз персонално си признавам грешката, че се надявах, че промяната, която започнахме с всичките закони и имаше към този момент напредък, че тези промени могат да продължат и в някаква част в действителните назначения при регулатори, може би даже в правосъдната система ненапълно. Това, което видяхме обаче е че и ГЕРБ и Движение за права и свободи не са подготвени да предадат властта, която се управлявали всичките тези години в по този начин наречените непрекъсната или перманентна власт, само че това, което и те мисля, че ще бъдат сюрпризирани е, че всички тези българи, които желаят естествена европейска страна, няма да изчезнат ", съобщи Кирил Петков.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР