Не виждам нещо толкова структурозастрашаващо потенциалната коалиция и правителство, защото

...
Не виждам нещо толкова структурозастрашаващо потенциалната коалиция и правителство, защото
Коментари Харесай

Анализатори: Правителство ще има, макар и с много компромиси, бутафорни структури и обещания

Не виждам нещо толкоз структурозастрашаващо евентуалната коалиция и държавно управление, тъй като натискът е огромен то да се случи, въпреки и с доста съществени взаимни отстъпки, бутафорни структури и обещания.

Това съобщи в предаването " Тази заран " политологът Любомир Стефанов.

Думите му поддържа общественият антрополог Харалан Александров, съгласно който актуалният парламент няма право да се провали.

" Ако в този момент не се сглоби дълго дундурканото държавно управление, нещата в страната сигурно ще се развият доста зле и ще би трябвало да бъде поета висока политическа отговорност. Съвсем разбираемо част от политическите оператори стартират да преразпределят виновността. Ние към този момент се приготвяме за обстановката, в която би трябвало да се понесе виновността от неизбежните провали и е доста значимо към кого ще бъде " прилепена " тя ", изясни Александров.

Двамата разясниха и тематиката за приемането на зеления документ като " пропуск " за влизане в Народното събрание за депутатите.

Според Харалан Александров отводът това изискване да бъде признато излъчва обръщение, че разпоредбите, които важат за обществото, не важат за депутатите.

" Може би тъй като са висша раса, тъй като са елфи, тъй като са прелестни, праведни, ваксинирани от единствено себе си и са безсмъртни ", съобщи той.

Стефанов добави, че в миг, когато обществото е разграничено от въведените ограничения, е трябвало народните представители да създадат крачка напред и да дадат персонален образец.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР