Не виждам как ще се намери консенсус в коалицията за

...
Не виждам как ще се намери консенсус в коалицията за
Коментари Харесай

ДБ против проекта на БСП за връщане на хартиената бюлетина

„ Не виждам по какъв начин ще се откри консенсус в обединението за връщане на гласоподаване с хартиени бюлетини ”, съобщи пред бТВ депутатът от Демократична България Владислав Панев. Той означи, че Демократична България е срещу сходно предложение. Вчера Българска социалистическа партия внесоха законопроект за смесено гласоподаване – с бюлетини и машини.

Според Панев не е добър вид, в случай че предлагането на социалистите бъде признато с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

„ Ако ще разчита на плаващи болшинства, не е добре, изключително по значими въпроси, и то постоянно “, разяснява той. Панев счита, че е имало разискване на тематиката, като акцентира, че е редно да се разясняват сходни проблеми, само че пък имало съдружно съглашение.

По думите му опцията за предварителни избори не е изключена, само че не е уверен, че ще бъде излъчено по-успешно болшинство.

„ Споровете и свадите са нещо обикновено в четворна коалиция ”, сподели още депутатът.

В коментар за честото изтегляне на външни заеми, депутатът от Демократична България го оправда с думите: „ Такъв е интервалът – на няколко рецесии по едно и също време ”. Панев повтори, че на 99% Демократична България няма да поддържа Любомир Каримански за шеф на Българска народна банка и в случай че не бъде определен, това нямало да бъде съдбовно. Определи като почтено отдръпването на претендента на Политическа партия Андрей Гюров.

По тематиката Северна Македония съобщи, че „ молба или предпочитание може да е имало, напън – изрично не ” от страна на Кирил Петков за забързване на процеса по събаряне на ветото за Скопие.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР