“Не виждам къде е правовата държава, която обещаваха сегашните управляващи.

...
“Не виждам къде е правовата държава, която обещаваха сегашните управляващи.
Коментари Харесай

Язов за ареста на Борисов: Затъваме дружно в блатото

“Не виждам къде е правовата страна, която обещаваха сегашните ръководещи. Така кметът на регион “Южен " разяснява за Plovdiv24.bg ареста на водача на ГЕРБ. “Научаваме за претекстовете от медиите, те се менят два пъти. В формалната информация употребиха текстове от Наказателен кодекс за задържане в условия на наложителност, които не са налице. Казаха, че вършат обиски на няколко места, а се оказа, че е единствено на едно. Говорим за публична информация, с цел да може да се реши дали е правилно, или не. В случая никой не е потвърдил има ли и какви нарушавания, без значение кой е индивидът, който е арестуван и който не се е крил “, сподели Язов.

Според него, това е просто отбягване от проблемите на страната. “Прехвърля се вниманието на хората от високите цени на тока, на горивата, на питателните артикули у нас, в напълно друга посока. Казват, че в света се води война и това се отразява у нас. А излиза наяве, че го има единствено у нас. Всичко това занапред ще ескалира ", сподели още кметът на “Южен ".

Според, никой не печели от това, единствено губи българската страна. “Затъваме заедно в блатото, което явно ръководещите нямат концепция по какъв начин да преодолеят ".

Районните кметове на Пловдив са в София, където да изразят недоволството си от това,което се случва.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР