Не трябваше така да се избира заместник на Гешев. Ситуацията

...
Не трябваше така да се избира заместник на Гешев. Ситуацията
Коментари Харесай

Искрен Митев за заместника на Гешев: От трън, та на глог

Не трябваше по този начин да се избира заместител на Гешев. Ситуацията стана " от бодил, та на глог ". Същите претекстове, с които бе отхвърлен Гешев, могат да бъдат приложени и към Сарафов. Ако си бил заместител на човек, към който обществото няма доверие и си бил в екипа му, ти също носиш стигмата на това съмнение. Да се мине по естествена процедура и да се избере човек, който да се употребява с публичното доверие.

Това съобщи за „ Твоят ден “ Искрен Митев от ПП–ДБ.

„ ГЕРБ не са наши сътрудници във властта. Ротационното ни ръководство с тях е учредено на съмнение и толерантност. Смятам, че не би трябвало да има имунитети, а в случай че има, когато бъде пожелан, незабавно да се даде. Това демонстрира, че индивидът счита, че е почтен по обвиняванията, повдигнати против него “, разяснява още Митев. По думите му „ Възраждане “ би трябвало да търпят имиджови вреди от наличието на Пеевски в комисията за конституционни промени.

„ Бутоните „ въздържал се “ и „ срещу “ носят еднообразно значение. Ще беседваме с всички партии за конституционната промяна. Търсим болшинство и желаеме да я изпълним. Опит да се вкара несъществуваща конспирация е въпросът за какво беседваме с Движение за права и свободи. Говорим си с всички, тъй като българските жители са ги излъчили, макар че някой може аз да не одобрявам “, разяснява депутатът.

 

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР