Не трябва още да се отпускаме, защото 8,2% от случаите

...
Не трябва още да се отпускаме, защото 8,2% от случаите
Коментари Харесай

Ковид кризата е оставена на автопилот. Ваксинацията също

Не би трябвало още да се отпускаме, тъй като 8,2% от случаите са позитивни, има към 2000 пациенти в лечебните заведения, 220 са в интензивните отделения. COVID-19 към момента съществува. За страдание, има още заболели, които се нуждаят от лекуване. Трябва да има една лампичка, че не всичко е свършило.

Това сподели проф. Асен Балтов, някогашен шеф на " Пирогов " във връзка отпадането на някои противоепидемични ограничения от през днешния ден.

" Пандемията може да е предходна, само че инфекцията към момента съществува и би трябвало да бъдем внимателни, посочи той. Според него не е ясно какви пари ще се дават на медиците през идващите месеци, " сподели още той пред Българска национална телевизия.

" Коронавирус рецесията е оставена на автопилот. Ваксинацията също. Вчера има сложени 50 първи дози. По-малко от 30% от популацията е с две дози ", сподели още проф. Балтов. Той посъветва хората да са рационални. Трябвало да се почувства, че има разхлабване на ограниченията, само че в превоза и на мероприятия с повече хора и без вентилация, било добре да си сложат маска. Ако преценяват, дано се имунизират, сега в Европа се приказва за четвърта доза, сподели още проф. Балтов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР