Не трябва да си мерим политическите дефекти и ефекти. Това

...
Не трябва да си мерим политическите дефекти и ефекти. Това
Коментари Харесай

Парламентът избра Влахов за конституционен съдия

Не би трябвало да си мерим политическите недостатъци и резултати . Това съобщи ръководителят на правната комисия Данаил Кирилов по време на разискването на кандидатурата на Красимир Влахов за парламентарен арбитър от квотата на Народното събрание.

Кандидатурата на Красимир Влахов сподели една транспарантна процедура на Народното събрание , това пък разяснява Цветан Цветанов и не пропусна да захапе президента като приканва Румен Радев да гледа днешната работа на законодателя и да бъде по-внимателен .

Той не е склонен с рецензиите на левицата , че има нещо подмолно.

 ГЕРБ показва претендента си за парламентарен арбитър Обновена
ГЕРБ показва претендента си за парламентарен арбитър

Първо пред групата на Движение за права и свободи

ГЕРБ приказва за президентство и парламент, а не води спор за Конституционния съд не тъй като не желае, а тъй като не може, заяде се социалистът Крум Зарков. Той не вижда състезателност в кандидатурата на Влахов.

Тази процедура се обезсмисли, когато предлагането за тази кандидатура беше подписана от всички парламентарни групи от тази страна и беше в обществено заявление подкрепена от Движение за права и свободи, регистрира Зарков.

Левицата и ГЕРБ се заядоха и за социалиста Янаки Стоилов , който се отхвърли от конкуренцията, точно тъй като не искаше да взе участие в избор с предупреден край.

Ще се управлявам от върховенството на закона и Конституцията , даде обещание пред медиите Красимир Влахов. Увери, че ще извършва отговорностите си и отхвърли опасенията на левицата, че изборът му е бил превдварително решен .

 Янаки Стоилов отдръпна номинацията си за парламентарен арбитър
Янаки Стоилов отдръпна номинацията си за парламентарен арбитър

Не желал да взе участие в предупреден избор
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР