Не трябва да даваме нищо по-малко от всичко. Има едно

...
Не трябва да даваме нищо по-малко от всичко. Има едно
Коментари Харесай

Кралското семейство: Ангажиментът към служба се превърна във водещ принцип за Кралица Елизабет II

" Не би трябвало да даваме нищо по-малко от всичко. Има едно мото, донесено от моите предшественици - благородно мото " Аз послужвам ". Тези думи бяха ентусиазъм за доста отминали наследници на трона, когато направиха своето рицарско посвещение ".

Кралицата изрекла тези думи като принцеса Елизабет на своя 21-ви рожден ден, знаейки, че един ден тя ще наследи татко си крал Джордж VI като монарх.

Нейният ангажимент към живот, отдаден на службата, се трансформира във водещ принцип по време на нейното ръководство и се показваше в огромния размер работа, която тя пое като кралица - от ранните й обиколки на Британската общественост, които продължиха по няколко месеца, до многото публични задължения, които тя посещава и през последните си години, пишат от Кралското семейство.

Оттам описват още за писмо, написано от крал Джордж VI до принцеса Елизабет малко след сватбата й, в което крал Джордж VI написа за своята убеденост в нейната отдаденост към кралските й отговорности, казвайки: „ Гледах те по какъв начин растеш през всичките тези години, с гордост…и знам, че мога постоянно да разгадавам на теб, а в този момент и на Филип, с цел да помагаш в работата ни. “

На собствен ред кралицата споделя за личния си наследник - принцът на Уелс - в този момент кралят, „ За принц Филип и мен не може да има по-голямо наслаждение или разтуха от това да знаем, че на неговите грижи са поверени управителните правила на службата и дълга към другите. ”

Негово Величество Кралят е прекарал живота в работа на обществеността посредством покровителството си, със специфичен акцент върху екологичните дела и младежите. Неговите многочислени отговорности в поддръжка на кралицата включват показване на Нейно Величество и Обединеното кралство в чужбина, наличие на събития, в това число държавни визити в Обединеното кралство, държавно разкриване на Народното събрание и срещи на ръководителите на държавните управления на Британската общественост, пишат още от Кралското семейство.

“????????????????????????????????????????????????????ℎ????????????????????????????????ℎ????????????ℎ????????ℎ????????????????????????????????????????????????????????.????ℎ????????????????????????????????????????????????ℎ????????ℎ ℎ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -...
Posted by on
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР