КАН, Франция (АП) — Франсис Форд Копола в четвъртък ще

...
КАН, Франция (АП) — Франсис Форд Копола в четвъртък ще
Коментари Харесай

Всички погледи са насочени към Копола в Кан. Звучи ли ви познато?

КАН, Франция (АП) — Франсис Форд Копола в четвъртък ще направи премиера на филмовия фестивал в Кан филм, в който той е рискувал всичко, който идва засенчен от клюки за индустриални разтърсвания. Звучи ли ви познато?

В четвъртък самофинансираният опус на Копола „ Мегалополис “ ще направи своята дълго чакана премиера. Други филми дебютират в Кан с повече фанфари и реклама, само че никой не има любознанието като „ Мегалополис “, първият филм на 85-годишния режисьор от 13 години. Копола вложи 120 милиона $ от личните си пари в него.

Преди 45 години се случи нещо доста сходно, когато Копола се трудеше над редакцията на „ Апокалипсис в този момент “. Скандалната филипинска продукция на кино лентата, която ще бъде документирана от починалата брачна половинка на Копола, Елинор, към този момент беше легенда. Първоначално плануваното издание през декември 1977 година пристигна и си отиде. Самият Копола беше налял към 16 милиона $ в бюджета от 31 милиона $ за своя филм, сниман във Виетнам за „ Сърцето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР