„Не спирам да се изумявам с каква лекота се изричат

...
„Не спирам да се изумявам с каква лекота се изричат
Коментари Харесай

Соня Момчилова пред Фрог: Изумена съм от опусите на ГЕРБ! Нито Узунов е водил срещата с областните управители, нито Орешарски съветва кабинета

„ Не спирам да се учудвам с каква лекост се изричат неистини за единица време. Чух към 2-3 минути от този „ брифинг “. Дори не зная по какъв начин тъкмо да окачествя тези опуси, които зачестиха в интернет пространството – директните включвания на представителите на ГЕРБ. Не съумях да чуя цялата им защита в отбрана на „ погиващата народна власт “, само че от няколкото минути, които изслушах, чух, че беше представено моето име във връзка на това, че съм удостоверила наличието на Пламен Узунов на днешната среща регионалните шефове. Това е по този начин. Потвърдих пред кореспондент от печатно издание, само че информацията, която излезе във въпросното издание беше изменена в границите на няколко минути, тъй като беше напълно погрешна. Това беше първата неистина. Втората – беше представено името на Пламен Орешарски като консултант към служебния кабинет. Това също не дава отговор на истината “, безапелационна бе тя.

„ Всичко това не е правилно. Нито Узунов е водил съвещанието и срещата с регионалните шефове, нито Орешарски поучава кабинета. Изумена съм! Смайващо е по какъв начин могат да се настояват с подобен самоувереност, с огромно предпочитание, само че популярност Богу неубедително, сходни погрешни неща. Единственото, което отговорих на въпроса на публицист, беше дали Пламен Узунов е участвал на въпросното съвещание, на което министър председателят показа регионалните шефове. Да, присъстваше като посетител “, обясни Момчилова.

Припомняме, че по-рано през днешния ден ГЕРБ - в лицето на Тома Биков, Георг Георгиев и Христо Гаджев - си откриха нова дъвка за разпъване - наличието на президентския консултант Пламен Узунов на срещата с регионалните шефове. Прокараха и друга нишка - Пламен Орешарски бил консултант на служебния кабинет.

Разговорът организира Веселка Иванова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР