Не сме взели нито стотинка кръвнина от убиеца на дъщеря

...
Не сме взели нито стотинка кръвнина от убиеца на дъщеря
Коментари Харесай

Майката на зверски убитата Яна: Не сме взели стотинка кръвнина от Чеци

" Не сме взели нито стотинка кръвнина от килъра на щерка ни Яна. Престъпниците имат по-големи права от нас, потърпевшите. Това са 10 години вървене по тъгите, брачният партньор ми умря тъкмо поради тях, от неналичието на правдивост ", показа майката на грубо убитата Яна Кръстева в Борисовата градина - Росица. Осъден за зверството е Николай Русинов - Чеци, който получи 20 година решетки.
Още по тематиката
Магистратите отредиха той да изплати на околните на Яна и 300 000 лева кръвина. Злокобното закононарушение Чеци извърши тъкмо преди 10 години. Оттогава досега почерненото семейство не е взело и държавната помощ, която му се поставя, добави Росица, представена от.

Самота

" Справяме се сами. Няма да ни се върне детето. Мъката ни остава, това са към този момент 10 години, а той (б.р. Николай Русинов) си живее живота. Чувам и други сътрудници по орис, които ми описват, че убийците на децата им са с присъди от по 2-3 години, представяте ли си. Да убият човек 2-3 години, а да убиеш животно незабавно те осъждат ", споделя почернената майка. Тя споделя, че е изкарала изпълнителен лист, с който може да се задвижи дело за кръвнината, само че това означавало още веднъж да се блъскат, да вървят по каузи и да си късат нерви, а резултатът да е никакъв. " Колко закононарушения стават, до момента един не съм чула някой да е взел кръвнина. С Фани Белнейска поддържаме връзка и тя нищо не е взела до момента ", сподели още вуйна Роси, както я назовават всички близки и другари.

Безимотен

Още през 2018 година Агенцията по вписванията направи инспекция на имущественото положение на Чеци и се оказа, че той няма нищо на свое име. Разпродал е всички парцели и движими движимости, които са били негови. По тозин метод той се отърва от заплащането на кръвнината. Нещо повече-дори пусна тъжба до съдиите да му анулират и всички такси и разходи по делата, които води, защото нямал пари.

Оказва се, че и в този момент Русинов не е трансформирал метода си на деяние и продължава да пуска до съдилищата разнообразни тъжби. Така да вземем за пример сега е в ход дело от Чеци против надзорник от затворническото общежитие в Казичене. Убиецът се е ожалил, че пазачът не му е позволил пратка с " пушено месо с посипка ". По време на разпита в съда, служителят обяснил, че всички храни, които са отвън одобрения лист, не се позволяват. Ако има меса и други артикули, те се ревизират с железни шишове и се разрязват, с цел да се види дали близки на нарушителите не са им скрили нещо в тях. Въпреки това Чеци завел дело, което е отсрочено за 16 септември тази година.

Светлина

Русинов е завел и дело за изискванията в килията му, че нямало задоволително светлина, вентилация, само че за сметка на това имало дървеници и хлебарки. " Съдът откри за възможно и относимо към разногласието исканeто на ищеца за допускане на съдебно-техническа експертиза, което следва да бъде почетено. Проверката ще се направи на място в килията в пандиза ", написа в документи по делото. Експертите ще откриват да вземем за пример по какъв начин се реализира проветряването на помещението, има ли вентилационна система, по какъв начин се реализира разчистване. Тази експертиза ще коства на Административен съд - София град 150 лева, който към този момент е назначил и експерт.

Приятелите

Интересното е, че Русинов се е сприятелил в пандиза с различен палач - Герман Костин, който е прочут като " килъра със зеления куфар ". Там беше скрил натрупа на дребния Никита Плотников. Двамата преди време ходеха един на различен по каузи и си бяха очевидци, поучаваха се по какъв начин могат да завеждат куп каузи против затворническото управление и така нататък Интересното е, че през 2018 година Чеци беше внесъл в пандиза нож, само че още веднъж пусна няколко тъжби против надзирателите, че му го взели.

Смърт

Заради вървене по тъгите и търсене на правдивост за Яна, татко й издъхна през 2018 година единствено на 63 години. Той по този начин и не дочака да чуе по този начин мечтаната от него доживотна присъда на Русинов. Приживе го наричаше " урод ", като от изтощение искаше да го убие, с цел да отмъсти за щерка си и влаченето на делото години наред по инстанциите. До последния си мирис Явор Кръстев живееше във врачанското село Хърлец с жена му Росица. Малко преди почерненият татко да издъхне, беше извънредно наскърбен, че Чеци е получил 20 година затвор, като му приспаднаха 7 от тях, защото лежал в ареста. Най-тежко беше на родителя беше, че през 2023 година невъзмутимият палач ще може да желае предварително условно освобождение, защото законът му дава това право.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР