Не сме обсъждали дали ще има правителство, какво ще бъде

...
Не сме обсъждали дали ще има правителство, какво ще бъде
Коментари Харесай

След срещата на ПП-ДБ с ГЕРБ-СДС в НС: Не сме обсъждали дали ще има правителство

Не сме обсъждали дали ще има държавно управление, какво ще бъде то. Това не е наша работа. Това сподели пред постройката на Народно събрание акад. Николай Денков, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

Първите две политически сили се срещнаха през днешния ден в постройката на Народното събрание. Те няколко часа разговаряха за целите в първата сесия на 49-ия парламент. 

" Събрали сме се да подготвим законопроектите, които ще преглеждаме в първата сесия на Народното събрание ", съобщи акад. Денков.

Издигнатият за претендент за ръководител на Народно събрание от ПГ на ГЕРБ-СДС Росен Желязков също удостовери думите на акад. Денков. Той изясни, че двете политически обединения са обсъждали законите, които би трябвало да бъдат признати, с цел да бъдат обезпечени вторият и третият транш от Планът за възобновяване и резистентност. 

" Обсъжданията бяха единствено за това каква е законодателната стратегия на тази сесия на Народното събрание. Времевият небосвод е обвързван най-много с заплащанията по ПВУ - вторият и третият транш. Разбира се, въпросът с еврозоната и Шенген "

Желязков сподели още, че на тази среща не е обсъждана тематиката за ръководител на Народно събрание. 

Той добави обаче, че правосъдната промяна е също главен приоритет и е била част от тематиките на днешната среща.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР