Не се стряскайте и не се учудвайте, ако ни видите

...
Не се стряскайте и не се учудвайте, ако ни видите
Коментари Харесай

Преслава разхожда бебето нощем, за да не плаче

Не се стряскайте и не се учудвайте, в случай че ни видите в този тип даже и измежду нощ, просто това са моментите, в които би трябвало да създадем мама на луда. Защото другояче доста плачкаме, а единствено по този начин се успокояваме и съвсем заспиваме “, показа Преслава, видя HotArena .

Певицата разгласява умилително клипче от среднощната си разходка с едномесечната си щерка Паола, която с цел да не реве, обича да е носена в кенгуру, писа „ България Днес “.

Освен чалга шлагерите си Преслава потвърди, че знае и детски песнички и запя „ Хей, ръчички, хей ги две “, до момента в който се разхожда по тъмните улуци с бебе в ръце.

От видеото излиза наяве, че на галено звездата назовава Паола – Паленце  и Малечка – Палечка, а операторът не е таткото, защото приказва на снимащия в женски жанр.

Любовта изисква жертви, само че по какъв начин да ти се разсърди човек, като си такова сладко буболече “, приключва майчината си изповед певицата. Изпълнителката към този момент сполучливо съвместява кариерата и майчинството.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР