Не се спазват ангажиментите. Денков очевидно не взима решенията, някой

...
Не се спазват ангажиментите. Денков очевидно не взима решенията, някой
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Не се спазват ангажименти, Денков очевидно не взима решенията

Не се съблюдават уговорките. Денков явно не взима решенията, някой различен ги взима. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, съобщи кореспондент на " Фокус " .

По думите ѝ съответният мотив в този момент са едноличните решения, които взима министърът на опазването на здравето във връзка с болница " Пирогов ". " Тази тематика е дискутирана с нас и преди този момент и имахме персоналното увещание на министър-председателя, че няма да има политически намеси освен в бранш " Здравеопазване ", добави тя. 

" И на лидерска среща през предходната седмица, на която и аз присъствах, имаше ясна сделка сред Бойко Борисов, Христо Иванов и Асен Василев имаше ясна сделка, че не ни трябват нови земетресения. Нашата група ще взе участие само в съвещанията, които касаят промените в Конституцията. Няма да подкрепим нито един законопроект на Министерски съвет, до момента в който няма явен механизъм за взимане на решения ", сподели още Атанасова. 

Тя е безапелационна, че групата не слага условия, а някой съзнателно търси провокации, само че не посочи кого засяга. " Очакваме да преразгледат отношението си към болшинството, в случай че смятат, че това е правилно отношение, може да продължат ", съобщи Атанасова.

Председателят на ПГ на ГЕРБ добави, че Бюджет 2024 не е одобряван от никого, само че са си дали сметка какво значи страната да няма бюджет. " Много по-важният въпрос е обаче по какъв начин ще продължим оттук-нататък. Без доверие не може да се продължи, всеки би трябвало да премисли дейностите и думите си ", прикани Атанасова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР