Не се поддавайте на манипулациите на мафията!Още в началото на

...
Не се поддавайте на манипулациите на мафията!Още в началото на
Коментари Харесай

БОЕЦ: Целта на спекулата с цените у нас е да свалят правителството и да се запази статуквото

Не се поддавайте на операциите на мафията!

Още при започване на годината БОЕЦ предупредихме за този сюжет, че през далавера на цените на горива, храни в това число и дървата за огрев мафията ще се опита да смъкна новото държавно управление. Целта е да запазят Гешев, който им обезпечава безотговорност за осъществените закононарушения и да си върнат достъпа до публичен запас за източване и контрола върху значими структури.

Мафията продължава да управлява значими браншове и ведомства – прокуратура, ДАНС, КПКОНПИ и доста от по този начин наречените „ самостоятелни органи и регулатори” – КФН, Комисия за защита на конкуренцията, Българска народна банка и тн. Мафията има надзор и върху всички монополи – енергийна мафията, дървена мафията, земеделска мафията (зърнати, пилета и тн.) Борисов знае по какъв начин се губи власт през цените на тока и горивата, които се отразяват на всички други цени. Знае по какъв начин се манипулира обществото, тъй като с неистини и операции крепеше своята власт повече от десетилетие. Мафията към момента управлява и по този начин наречените „ национални медии и телевизии”. Дори Кошлуков продължава да е на своят пост макар импортираният от БОЕЦ до Парламента сигнал за документна машинация.

Новото държавно управление е едва. В него има доста пробойни, като Българска социалистическа партия да вземем за пример и освен. Но то пристигна на власт със поръчката за битка с корупцията, правосъдна промяна и отстраняването на Гешев. Позволиха да бъдат вкарани в клопки и пожари по разнообразни тематики и не помниха своите цели. Позволиха Гешев да се направи на „ герой против съветските шпиони”, което е неуместно. Гешев, преди него Цацаров и посредством тях цялата прокуратура са марионетки на българската мафията обвързвана и следена от Кремъл.

Новото държавно управление направи повече неточности в сравнение с свършена работа, само че то въпреки всичко е спънка за мафията и лимитира нейната власт. Мафията желае събаряне на държавно управление, с цел да хвърли страната в безпорядък и безредица, а това е тяхната хранителна среда. Това държавно управление ще си замине, когато жителите се убедим, че е некомпетентно да извърши своите задания и задължения. Или ще остане, в случай че работи за реализиране на задачите декларирани, като общи с жителите. Ние ще решим това, а не наглите.

Войната в Украйна задейства и спомагателни хибридни фронтове. Мафията на Борисов, Пеевски, Доган, Златев, Гешев и Цацаров е същата, която единствена в Европа отхвърли да експулсира съветски дипломати след случая „ Скрипал”, същата, която подари три милиарда на Путин през Турски поток и същата, която не видя следите на „ Новичок” в нашата страна.

Сега мафията употребява войната в Украйна и рецесията във всичките и измерения, с цел да вкара суматоха, разделяне и напрежение. Да предизвика и провежда митинги и провокации за събаряне на държавното управление. Това е пагубно за България.

Истерията и спекулата с цените на горивата от през вчерашния ден не е инцидентна и е част от този сюжет. Следват саботажи в енергетиката, превоза и тн. И това е единствено началото. Сега Кирил Петков би трябвало да излезе от Facebook и да вкара държавните органи в ЛУКОЙЛ и съветските анклави в Росенец. Държавата да наложи неотложен надзор върху газовите и петролни производства, хранилища и инфраструктура, която е съвсем 100% под съветска взаимозависимост. Въпреки войната в Украйна, Кирил Петков би трябвало да се сети и за борбите в България, като най-важната от тях е отстраняването на Гешев – пазителя на мафията. Солидарността с Украйна и противодействието на кремълската инвазия би трябвало да върви паралелно с нетърпимостта към мафията и неутрализирането на нейните марионетки. Сигналите и разкритията на БОЕЦ, които остават пренебрегнати и блокирани по неразбираеми аргументи би трябвало неотложно да бъдат прегледани и институциите да се задействат. И още нещо – Кирил Петков би трябвало да извърши нужните смени в ДАНС, Министерство на вътрешните работи, разузнаване и останалите служби, с цел да в профил марионетките на мафията в тях и наложи държавен надзор върху тези служби. Не е задоволително единствено да сложиш министър, или шеф, нужна е надълбоко пречистване. Не ги ли махне той, те ще го махнат него даже преди Гешев.

БОЕЦ призоваваме българските жители да не се поддават на операции и далавера! Да не се поддават на хибридки и дезинформация. Злото стои в мрака, дебне и работи. Гражданите сме силата, която може да се пребори със злото.

Слава на героите починали за свободата и независимостта на България!

Слава на украинския народ за битката му за независимост и самостоятелност.

Георги Георгиев - БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР