Не се очакват проблеми с ковида и до края на

...
Не се очакват проблеми с ковида и до края на
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Не се очакват проблеми с ковида до края на февруари

" Не се чакат проблеми с ковида и до края на февруари ". Това предвижда в своя обява във " Facebook " проф. Николай Витанов. Математикът от Българска академия на науките направи прогноза и за развиването на грипната вълна у нас. 

" Какво става с прогнозите за корона вируса. Прогноза – няма да има препълване на лечебните заведения. Валидност – към този момент 576 дни.

18 месеца са 549 дни. Над 18 месеца годност тук значи. Не е зле. Никак не е зле. 19 месеца са 580 дни. Броячът върти. 

Прогноза – няма да има дифузно разпространяване на вируса. Валидност – към този момент 679 дни.  22 месеца са 671 дни.  23 месеца са 701 дни. Над 22 месеца годна прогноза. Броячите  си въртят. Като дойдат идващите епидемии, вадете числата от тези върхове и сравнявайте. И така ще разберете кой какъв брой коства. Много желая да видя, по какъв начин посред талази и болести, някой ше ви направи прогноза, която ще е годна 679 дни. Но евентуално няма да съм жив, да го видя това.  

Що се отнася до ковида, знете какво би трябвало да вършиме. 

Вършите си работата умерено и спазвате обикновените защитни ограничения. Знаете, че здравната система се оправя добре докъм 500 регистрирани случая дневно. Индикатор за проблеми са 7 поредни дни с над 500 случая. 

Не се чакат проблеми с ковида и до края на февруари. Няма да има заплаха, няма да има 7 поредни дни с над 500 регистрирани случая дневно. Спокойно си вършете работата и спазвайте обикновените предпозни ограничения. Юрдеците могат да крякат. Като създадат прогноза за зараза, която да е годна 679 дни, тогава ще ги взема насериозно. 

За грипа. Какво ви писах 

20-ти февруари мина. Както видяхте и както ви беше планувано, грипната вълна потегля да отминава. Справихте се и през тази година. До края на месеца се чака спад в броя на заболелите. Като почне март месец, ще спра прогнозата за грипа. Както видяхте, пред очите ви е всичко и се случва тъкмо по този начин, както е планувано. Ако някой може да го направи по-добре, да го направи. Не се вижда подобен обаче отсам до хоризонта и от в този момент до бъдещето. 679 дни годна прогноза. Подготвяме почвата за появяването на Хари Селдън. Желая здраве и триумфи и дано вирусите и войната стоят надалеч от вас ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР