Не се изключва лабораторен произход на коронавирусаНаучната комисия за КОВИД-19

...
Не се изключва лабораторен произход на коронавирусаНаучната комисия за КОВИД-19
Коментари Харесай

Учени все още не могат да установят произхода на КОВИД-19

Не се изключва лабораторен генезис на ковид

Научната комисия за КОВИД-19 към английското здравно издание „ Лансет “ не изключва лабораторен генезис на ковид, заяви ТАСС.

Комисията към списанието не е безапелационна за нито една от двете благоприятни условия - лабораторен или натурален генезис на вируса, и има намерение да продължи с проучванията. За това става въпрос в отчет, който е плод на две години научна работа.

„ Източникът на КОВИД-19 продължава да бъде незнаен. Съществуват две съществени хипотези. Първата е, че вирусът е зародил в дивата природа или в животинска плантация. Втората догадка гласи, че разпространяването е разследване на инцидент в лаборатория. Членовете на комисията са на мнение, че аргументите за появяването на вируса се нуждаят от повече проучвания “, се споделя в извода на комисията.

Комисията към „ Лансет “ отбелязва, че Световната здравна организация (СЗО) е била прекомерно внимателна във връзка с някои свои решения и е реагирала постепенно на част от събитията, свързани с разпространяването на новия ковид.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР