Не съществува по-прекрасна гледка от спящо дете. Когато обаче вашето

...
Не съществува по-прекрасна гледка от спящо дете. Когато обаче вашето
Коментари Харесай

Защо децата плачат докато спинкат

Не съществува по-прекрасна панорама от спящо дете. Когато обаче вашето мъниче стартира да плаче на сън, това значи, че съществува някаква причина, която би трябвало да бъде изкоренена. В противоположен случай е малко евентуално да премине от единствено себе си.
Ето и някои от аргументите заради които дребните бебета и деца плачат по време на сън:
Ако храната не му е задоволителна
Това се следи най-често при кърмачетата. Ако майката няма задоволително кърма, детето не усеща задоволеност за дълго време. В един миг то стартира да плаче, пробвайки се да алармира по този метод за глада, който усеща.
 Думите, които децата НИКОГА не би трябвало да чуват Думите, които децата НИКОГА не би трябвало да чуват
Децата са най-фините и нежни създания на света. С тях би трябвало да се подхожда толкоз деликатно и точно, все едно държим кристалче в...

Ако е поело прекомерно доста въздух
Това събитие е типично най-вече за бебетата, които са изкуствено хранени. Ако поемат прекомерно доста въздух с млякото, те могат да изпитат дискомфорт и болежка откакто заспят. Всъщност точно това може и да провокира рева по време на сън.
Ако детето се е сблъскало с нови прекарвания
Много постоянно децата, които постъпват в ясла или детска градина, плачат по време на сън. Това се дължи главно на новия обществен живот и контактите които мъничето има с останалите деца. Напълно допустимо е детето да изпитва отрицателни страсти там, както и такива, свързани с агресивното държания на някои от децата.
 Как да нахраним злоядо дете Как да нахраним злоядо дете
Злояди деца се срещат в съвсем всяко второ семейство. Това са тези дребни човечета, които сме привикнали да обикаляме с лъжица в ръка, опи...
Макар децата да не описват детайлно за претърпяното, защото към момента не умеят да се показват по понятен метод, те претърпяват всичко това по време на сън.

Ако детето се е впечатлило от нещо
Това е друга основателна причина, която да породи рев до момента в който дребното създание спи. Тук не постоянно е наложително вълненията да са свързани с нещо отрицателно. Напълно допустимо е едно детско филмче да се яви като причина за безпокойствие измежду децата. Дори на възрастните то да им се коства като нещо изцяло обикновено, за наследниците би могло да е същинско злополучие.
Родителите би трябвало да знаят, че плачът ще престане в миг, в който повода за него бива изкоренена!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР