Не само заради изолацията, в която бяхме поставени последните два

...
Не само заради изолацията, в която бяхме поставени последните два
Коментари Харесай

25 стайлинг идеи как да носим мини пола този сезон

Не единствено поради изолацията, в която бяхме сложени последните два месеца, само че и поради дългите зимни месеци, в които в стайлинга ни доминириха дънките и, чакахме тъкмо тези високи температури, с цел да извадим полите и да скъсим дължините.

Наред с миди моделите, които в последно време преобладават в дрешника ни, обаче този сезон и обичаните ни марки ни провокират смело да опитаме някоя композиция с мини пола. Точно по тази причина те ни дават и разнообразни нейни разновидности – от прав контур през модели с висока талия и колан на нея до леко разкроени и плисирани.



Хубавото е, че можем да ги носим както в по-елегантни комбинации с риза или пуловер и, по този начин и в по-спортни с тишърт, суитшърт и кецове. Мини полите от деним още веднъж са настоящи и изместват вниманието ни от другояче по-комфортните къси панталони. Харесваме и когато полата е част от костюм, тъй като тогава можем да ги носим в офиса, несъмнено, в случай че дължината не е прекомерно къса.



Актуални са и разновидностите, в които долната и горната част (под формата на романтична блуза) са в синхрон – композиция, която е извънредно подобаваща за идните летни дни, когато няма да носим никакви връхни облекла.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР