Не само Корнелия Нинова, но и цялото ръководство на БСП,

...
Не само Корнелия Нинова, но и цялото ръководство на БСП,
Коментари Харесай

Михаил Миков категоричен: Не само Корнелия Нинова, цялото ръководство на БСП трябва да подаде оставка!

Не единствено Корнелия Нинова, само че и цялото управление на Българска социалистическа партия, което докара нещата дотук, би трябвало да поемат отговорността за резултатите на партията от изборите и да се отдръпват. Това съобщи пред БНР Михаил Миков, някогашен ръководител на Българска социалистическа партия.

Той уточни, че години наред е имало предизвестия от органи и хора в Българска социалистическа партия, че партията върви в неверна посока, само че те не са били чути:

" Бодрячески се твърдеше, че това е правилният път - правилният път е усилване на авторитаризма в Българска социалистическа партия, правилният път е почистване на враговете с партиен билет, правилният път е губене на идейния образ и политическа всеядност на Българска социалистическа партия. В последна сметка - ето го резултатът, който другояче правилно дава визия за положението на Българска социалистическа партия ".
свързани новини90240преди 1 часа
По думите на Миков в Българска социалистическа партия има разделяне сред хората, което мъчно ще се преодолее и мъчно " ще се събере ":

" Българска социалистическа партия е задоволително обезличена идейно. Това го демонстрира и днешното ѝ държание - преди да е издигнала ясните политически позиции, очертаващи образа ѝ на лява партия, тя е склонна да влезе непременно в договаряния за ръководство ".

Михаил Миков дефинира " Продължаваме промяната " като добре режисиран десен политически план, който няма да даде смяна:

" Може да се смени персонажът Бойко Борисов, само че няма да докара до смяна в политиката, която визира болшинството от българските жители, 90% от които са работещи хора, тъй като единствено 10% са работодатели и самонаети ".

Бившият водач на Българска социалистическа партия акцентира, че в никакъв случай не е приказвал и работил в поддръжка на Политическа партия, за което е бил упрекван като част от така наречен вътрешна съпротива в Българска социалистическа партия.

По думите му гласоподавателите на никоя партия не са нейни крепостни и обвиняването на лидерката на Българска социалистическа партия към гласоподавателите, които са дали своят вот за Политическа партия, а не за Българска социалистическа партия, са " следващото неубедително опрощение за положението на нещата ":

" Когато не можеш да убедиш гласоподавателите в достоверността на това, което приказваш, естествено е да потърсят различен.... 60% от българските жители не са дали своят вот, което значи, че те не виждат алтернативата на над 10-годишното ръководство на Бойко Борисов ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР