Не съм виждал номинирания за премиер от страна на Има

...
Не съм виждал номинирания за премиер от страна на Има
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Слави има тежката задача да прави кабинет, но не се справя добре

" Не съм виждал номинирания за министър председател от страна на " ИТН ". До през вчерашния ден не знаех кой е. Трябваше да го видя в интернет, с цел да схвана кой е ". Това съобщи в предаването " Карай напряко " по заместник-председателят на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Николай Хаджигенов.

По думите му ИБГНИ няма да прави коалиция с партията на Слави Трифонов. " Слави има тежката задача да прави държавно управление. Не се оправя добре. При цялото ни предпочитание да помогнем да има държавно управление, тъй като считаме, че би трябвало да има такова, с цел да работи Народното събрание - гласоподавателите ни желаят да има държавно управление - поставяме старания, само че очевидно не са задоволителни. Те също поставят старания, само че са меко казано надалеч от нещата ", акцентира Хаджигенов.

" От Демократична България сложиха условия да подпишат някакво съглашение. Това не значи коалиция. Нито те, нито ние, нито Има Такъв Народ желаеме коалиция или изобщо приказваме за коалиция. Искаме някакъв тип политическо съглашение ", безапелационен е той.

Според него би трябвало да има някакъв политически акт от страна на Има Такъв Народ. " Причината да желаеме политически акт, а не за съглашение е, че би трябвало да има ясно разграничаване - кои сме ние, кои са другите, за какво сме там и какво ще вършим. Правната стойност на един подобен акт е никаква. Но политическата му стойност е голяма ".

" Ще създадем всичко допустимо да има държавно управление. Защото би трябвало ", безапелационен е Хаджигенов и добави: " Вероятно с държанието на Трифонов, ще се разбираме мъчно, а на моменти ще е съвсем невероятно ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР