Не съм уволник директора на Ел Би Булгарикум“, нямам такова

...
Не съм уволник директора на Ел Би Булгарикум“, нямам такова
Коментари Харесай

Министърът на икономиката:Ел Би Булгарикум внася мляко от новорегистрирана унгарска фирма като ѝ плаща авансово

Не съм уволник шефа на „ Ел Би Булгарикум “, нямам такова право. Това съобщи служебният министър на стопанската система Никола Стоянов  Никола Стоянов Никола Стоянов е роден през 1976 година в София.   Завършва „ Право “ в Софийския университет в предаването “Лице в лице ”.

За мен беше значимо да има състезания за всички сдружения. Такива са провеждани на всички места, а аз съм дал безспорна оперативна независимост, само че това не значи липса на надзор. За страдание още месец и малко откакто влезе новият Съвет на шефовете в   " Ел Би Булгарикум ", се появиха публични сигнали за качеството на доставяното мляко от чужбина, от доста километри. След влизането на новия съвет, стартира да се внася мляко от унгарска компания, която е записана единствено няколко дни по-рано. А парите са се плащали предплатено, уточни министърът на стопанската система. 

По думите му у нас е внасяно унгарско мляко.

Нямам подозрение за млякото от Унгария – знам че е било неприятно. Казаха ми, че на пет-шест дни губи свойствата си. Доставяно от компания регистриана през декември. Фирмата маха досегашният снабдител и стартира с новорегистрираната компания, на която заплащат 100% предплатено. За това имам сигнали, както и за закупени на повишени цени. Имам отчет, че в минумимс 20% са повишени цените, означи Стоянов. 

Служебният министър съобщи, че шефът на „ Ел Би Булгарикум “ му се е обадил, с цел да посика да спре почналата от ДКК инспекция. 

Казах му, че при такива сигнали няма по какъв начин да спра инспекцията. След нея е решил да става медиен воин, стартира да разнася касетки с мляко. Когато приказвах с него към този момент от няколко седмици бяха доставяли от унгарската компания. До мен доближиха публични сигнали. Попитах ДКК какво ще вършат, те започнаха инспекция и споделиха, че им се отхвърлят документи. Сигналите се удостоверяват преди да са показани докумнтите, добави министър Стоянов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР