Не съм убивал животно. Не съм бил в един автомобил

...
Не съм убивал животно. Не съм бил в един автомобил
Коментари Харесай

Бившият шеф на ДАНС: Не съм убивал прасето, засякох се с останалите

" Не съм убивал животно. Не съм бил в един автомобил с убитото животно. Виждал съм 2 пъти хората от другия автомобил и нямам нищо общо с тях. Не съм бил на едно място в гората с тях, засичаме се на прибиране ". Това твърди някогашният началник на ДАНС Димитър Георгиев, който в сряда бе задържан за бракониерство, представен от " Нова телевизия ".

Георгиев, президентът на футболния клуб " Витоша " – Бистрица, в който в миналото бе картотекиран някогашният министър председател Бойко Борисов, Сергей Ташков и настоящ чиновник на ДАНС бяха задържани след сигнал за противозаконен лов във вторник вечерта. В сряда сутринта те бяха във Второ РПУ в Благоевград, с цел да им бъдат свалени натривки от ръцете.

Мъжете бяха задържани наоколо до ловно стопанство край Симитли, край село Сушица. Граничещите с парадокса пояснения за откритото в багажника на едната кола диво прасе бяха, че го видели да куца, решили, че е болно и го простреляли да не заразява другите животни. Те претендират, че са направили хигиеничен отстрел, само че подобен не може да се прави без да пита, а също би трябвало позволение от управляващите.

При обиските в колите на групата са открити няколко скъпи ловни пушки и съществено количество патрони.

Не е ясно какво са правили през нощта в гората въоръжени.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР