Не съм оптимист за спирането на войната в Украйна, въпреки

...
Не съм оптимист за спирането на войната в Украйна, въпреки
Коментари Харесай

Песимизъм. Илхан Кючюк не очаква спиране на войната в Украйна

" Не съм оптимист за прекъсването на войната в Украйна, макар че приканвам да бъдат потърсени всички опити да бъде открито помирение ", съобщи в изявление за БНР евродепутатът Илхан Кючюк.

" Това е война, която има директно отражение върху българската стопанска система. Има директно отражение върху българското гражданско общество, заради редица аргументи – биографични, исторически. Ние сме доста близки като нации с Русия и Украйна, по тази причина би трябвало да бъдат потърсени всички благоприятни условия. Определено Русия би трябвало да направи отстъпки и най-въобразимият метод това да се случи е посредством стопански наказания ", уточни Кючюк.

" За да бъде отстояван националният интерес на открито, той първо би трябвало да бъде изкован в България и тук би трябвало да имат роля всички и ръководещи и съпротива. Притеснителното е, че ръководещите нямат консолидирана позиция по тези значими въпроси. Това не е каква да е обстановка нито за България, нито за света. Това е обстановка на война и ние сме длъжни да имаме ясна позиция на кабинета, която да бъде комуникирана и с българското общество, да включва и сериозните нотки на опозицията ", добави още евродепутатът.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР