Не съм герой, просто искам да помагам! Аз съм човек.

...
Не съм герой, просто искам да помагам! Аз съм човек.
Коментари Харесай

Тони Димитрова: Не съм герой!

„ Не съм воин, просто желая да оказвам помощ! Аз съм човек ”. Това показа певицата Тони Димитрова във връзка решението си да се включи като доброволец, научи HotArena.

Певицата прекарва часове наред в бургаската община, чакайки на горещия телефон.

„ Всеки миг телефонът ще звънне и ще би трябвало да потегли по домовете Вече имаме няколко поръчки ”, показа изпълнителката на „ Ах, морето ”.

Тони е загърбила персоналния си живот и работата си, с цел да е в помощ на обществото по време на рецесията с ковид, а жестът й е трогателен.
Още в неделя изпълнителката отиде в щаба за незабавна помощ, с цел да получи задания за помощ. За певицата моментът е спешен и няма място за вайкане и суматоха.

Тони се вълнува от човешките ориси и от това какво ще се аргументи плъзналия ковид на нея и на сънародниците й.

За нея няма никакво значение дали ще пропаднат концертите и представленията, нито затворените молове, написа „ България през днешния ден ”.

„ Сега не е време за пеене, а време да се замислим защо сме пристигнали на този свят и с какво можем да помогнем един на различен ”, споделя Тони. Тя е получила цялостна поддръжка от околните си за решението, което е взела.

Това не е първата благородна идея, в която изпълнителката се включва безусловно. Преди по-малко от два месеца певицата подкрепя самотна майка, която чака първото си дете.

Тони вижда информация за благотворителния концерт инцидентно. Тя се свързва с уредниците и предлага да купи всичко, което към момента не е набавено за бебето — количка, легло и всичко, от което има потребност малчуганът.

Наред с още няколко донори, изпълнителката съумява да обезпечи всичко належащо за първите месеци от живота на мъника.

В същото време на Тони й се наложи да анулира концерта си в зала „ България ” при започване на април. Билетите за концерта „ Моите неизпратени писма ” в акомпанимент на симфоничен оркестър и джаз група са от дълго време изкупени.

За Тони обаче проваления театър няма никакво значение. Тя се е заела с значимата задача да бъде в работа на обществото.
Поздравяваме я за мощния и несклоняем дух.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР