Не съм доволна, постоянно има ремонти, когато се прибереш, няма

...
Не съм доволна, постоянно има ремонти, когато се прибереш, няма
Коментари Харесай

Във Велико Търново са недоволни от искания от местната топлофикация скок на парното със 178%

" Не съм удовлетворена, непрекъснато има поправки, когато се прибереш, няма топла вода, няма парно и не е задоволителна температурата. Тези 178% нарастване са отвратителни, доста високи ". Това сподели жителка на Велико Търново във връзка поисканото от " Топлофикация Велико Търново " 178-процентово повишаване на парното, съобщи БНР.
 
Поисканата цена от 366 лева./МВч без Данък добавена стойност за парното отопление в остарялата столица е най-високата в страната. Потребители недоволстват от некачествената услуга, която получават, и честите повреди 28 бяха повредите по топлопреносната мрежа във Велико Търново за предишния отоплителен сезон, сочи информация от уеб страницата на " Топлофикация ВТ ", а от сдружението изплащаха и обезщетения на клиентите си.
 
Заради многото сигнали за некачествена услуга следва инспекция на Комисията за енергийно и водно контролиране в локалната топлофикация. Ръководството на сдружението не беше намерено за коментар на предлагането за новите цени, които следва да бъдат одобрени от енергийния регулатор.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР