Не съм била по-щастлива да махна човек от живота си.

...
Не съм била по-щастлива да махна човек от живота си.
Коментари Харесай

Дени за изневярата: Кристиан искаше да нарани Джулия с мен

" Не съм била по-щастлива да махна човек от живота си. Не съм съжалила за секунда и напълно съществено го споделям. Имам виновност, че се поддадох и попаднах в клопката на човек, който искаше да нарани някогашната си жена с мен и това беше доста грозно ".

Това извънредно разобличаване направи Денислава от " Игри на волята " в формалния онлайн подкаст на предаването. Пред водещата Ива Иванова финалистката в тазгодишния сезон на предаването показа, че не се чувствала щастлива дружно със здравеняка Кристиан Кирилов (добил известност като екранния Митака от сериала " София денонощно " ) и това за нея не било връзка.

" Бяхме дружно месец и половина и аз трябваше да вляза в " Игри на волята ". Кристиан имаше огромен проблем с " Игрите ". Саботираше ме непрестанно. Каза ми: " Ти си луда и се вманиачаваш ". А аз ходех да упражнявам в залата, тъй като бях взела насериозно този формат. Не желаех да се посрамвам пред цяла България. Да ми приказваш и саботираш по този начин, за мен не е ок. В един миг ми сподели:

" Хубаво, влизай си, само че влизаш сама ". После обърна палачинката и сякаш ме е чакал. Но, това не ме интересува, тъй като от дълго време към този момент си бях взела решение, че завършвам нещата, тъй като считам, че не сме един за различен ", показа дъщерята на отпадналата на крачка от финала Виолета Стайкова, написа " България Днес ".

" Съжалявам откровено, че имах връзка с Кристиан. След като приключихме, персонално се извиних на Джулия. Зарадва се, че й писах. Само това ще кажа по въпроса. Страхотен човек е ", разкри още Денислава Велкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР