Не са регистрирани сериозни инциденти и не са допуснати груби

...
Не са регистрирани сериозни инциденти и не са допуснати груби
Коментари Харесай

Без сериозни инциденти започна футболната среща между отборите на ПФК „Левски“ и ПФК „ЦСКА – София ”

Не са регистрирани съществени произшествия и не са позволени груби нарушавания на публичния ред в столицата преди старта на финала за Купата на България сред тимовете на ПФК „ ЦСКА – София “ и ПФК „ Левски “.

Столичната полиция предприе всички нужни ограничения за застраховане на реда и сигурността в града. Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове.

Преди футболната среща, в региона на Орлов мост, сред двама последователи на двата тима поражда сдърпване, което униформените съумяват да прекратят бързо. Единият от мъжете е отведен в районното полицейско ръководство, а другият – откаран за обзор в болнично заведение. Часове преди този момент са подадени сигнали за два случая на Автомагистрала „ Тракия “. При първия случай, по първични данни, в региона на бензиностанция, почитатели на тим, които пътували в рейс, са хвърляли предмети по стъклата на три рейса, в които са се придвижвали техни съперници. Няма потърпевши, рейсовете са открити в региона на Ихтиман. Според информацията за втория случай, откакто трима последователи на един от тимовете, пътуващи в автомобил, спрели на пътна отбивка, от три други автомобила изскочили техни съперници, отмъкнали им мобилен телефон и ключовете от колата и потеглили. Предприети са нужните дейности за установяването на причинителите и на двете закононарушения.

Припомняме, че с изключение на провежданото дерби, през днешния ден на територията на столицата се състояха още две спортни мероприятия – полумаратон „ Run for Europe ”и велошествие „ София кара велосипед ”. Ръководството на Столична дирекция на вътрешните работи възнамерява и сътвори нужната организация за застраховане сигурността както на жителите и посетителите на столицата, по този начин и на участниците в деянията. Преди, по време и след провеждането им полицейските чиновници следяха за реда и за недопускането на произшествия на територията на града, за опазването на публичния ред и обезпечаване на сигурността на придвижването, което при зародила нужда бе спирано по маршрутите и възстановявано поетапно.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР