Не са обсъждани изобщо имена и състав на кабинет на

...
Не са обсъждани изобщо имена и състав на кабинет на
Коментари Харесай

Василев: Ако оглавя МВР, Рашков ще им се види пролетна песен

Не са обсъждани въобще имена и състав на кабинет на Асен Василев, диалозите са само за управническата стратегия в идващите месеци. Нямам визия дали ще остана министър. Това сподели ръководителят на спортното министерство в оставка Радостин Василев по Би ти ви.

Той отговори и на спекулациите, че е обсъждан за министър на вътрешните работи, в случай че Бойко Рашков оглави КПКОНПИ: " За вътрешен министър не е воден диалог, само че си мисля, че този въпрос кара огромна група от хора да изпитват под паника смут, тъй като нещата ще бъдат неконктролируеми за мафията, Рашков ще им се стори като пролетна ария ".

Според Василев отделилите се от Има Такъв Народ самостоятелни депутати ще се срещнат в идващите дни и евентуално ще излязат с обща позиция. Самият той не поддържал връзка с никой от останалите в Има Такъв Народ от деня на напускането му. " Не съм търсил повече поддръжка от тях, сътрудниците беседват с тях, аз не, тъй като мисля, че да убеждаваш някого дълго време за нещо, което е от национална отговорност, не е добър метод да намираш поддръжка ".

" Не съм разговарял с Виктория Василева. Аз доста я почитам, тя е индивидът, който действително е основал Има Такъв Народ. Смятам, че постъпва вярно, само че не знам претекстовете й да напусне Народното събрание. Тя доста преди нашите срещи за напускането на партията е заявявала, че това не е предстоящото от нея развиване. Тя беше с мен в деня преди да напуснем, само че не знам за какво не напусна тогава ", описа още Василев.

Г-н Трифонов би трябвало да свикне, че неговите депутати не са крепостни селяни и те могат и би трябвало да приказват с всички – гласоподаватели и депутати. През последните дни виждам доста нападателно говорене от страна на двамата чиновници на Трифонов и цялостно безмълвие на останалите. Служители – тъй като те не са изпратени в Народно събрание, с цел да пазят страната, а волята на Трифонов, разяснява още Василев във връзка Тошко Йорданов и Станислав Балабанов.

Според спортния министър в оставка през днешния ден би трябвало да бъде подготвен проектът за ръководство.

Той даде позитивна оценка за решението на Кирил Петков да се откаже от премиерското място, тъй като по този начин е посочил, че не непременно желае да е министър председател. " Нинова си има учредения за това искане, знаете отношението на партията към Русия, тя има право за това искане. Асен и Кирил са доста разнообразни, това е очевидно и с просто око. Политическа партия има много дълга пейка, за разлика от Има Такъв Народ ".

Василев разяснява и въпроса с построяването на стадиона на ЦСК – те сами ще си го построяват, инвестицията ще е от клуба, страната няма ангажимент. До края на годината би трябвало да са готови всички документи. Има организационен проект, само че към момента няма разрешителни документи.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР